2777
2789
عنوان

گفتم هر خودتی

164 بازدید | 15 پست

امروز تو باشگاه هی به من میگن دختر گلم بیا اینو بزار دخترم بیا قشنگم (به شوخی سنش 38سالس خانمه با منم دوسته منم 20سالمه حواسم نبود گفتم برو خر خودتی وایی حس میکنم خیلی بد گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای 😂😂😂 اره بد شد

بعدم اومدن با خنده میگن ما بچه بودیم یکی یه تعریف از ما میکرد همه کار براش انجام می‌دادیم بچه های الان زرنگن زیر بار نمی رن اینارو با خنده می گفت 

بعد منم گفتم خوب کش اومدی گذاشتی اون بالا چون هر سری من وسایلشو جمع میکنم 

ای وای😂😂😂 من جات بودم سعی میکردم کلااااا باهاش چشم تو چشم نشم دیگه

چرا خیلی با من شوخی می‌کنه میگه مچتو با پسر گرفتم یا می گیرم منم هیچی نمی گفتم این سری از دهنم در رفت ولی دور بودم ازش فک کنم نشنید خودتی فهمید

عیب نداره پیش میاد😅🥲

چون خیلی بهم تیکه میندازه یا حرف میزنه این سری هم خیلی بدم اومد که هر سری من دارم وسایلشو جمع می کنم 

ولی بازم نباید میگفتم 

دوستش تو رختکن گفت تو این سنا بچه ها بهشون بر میخوره حرفهای عادیم🤦

عشقم دفعه بعد بهت گفت وسایل منو جمع کن بهش بگو مگه نوکرتم جمعشون کنم

هر سری با زبون بازی و تو رو در وایسی جمع کردم الکی طوری رفتار می‌کنه که مسخره بازی کارش اکی شه