2777
2789
عنوان

صهبام دوستای روشنفکر خوش فکرم بیان

887 بازدید | 51 پست

سلام دوستان عزیزم دخترم هشت سالشه چند وقته تو فکر افتادم که براش درباره پریود توضیح بدم حالا نظرتون رو میخوام آیا الان بهش بگم؟سوال بعد چه جوری بگم که ذهنیت بد براش نداشته باشه؟ممنونم از جواب هاتون

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

زوده بزار نه یا ده 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس چهارم بود براش گفتم 

بعد یه مدتش هم معلم ورزشش گفته بود و من خوشحال که سرکلاس که شنیده خودش امادگی فکری داشته 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
  • گلنسا جان آخه میدونی چیه؟ وقتایی که نماز نمیخونم یا روزه نمیگیرم براش سوال پیش میاد هروقت ازم میپرسه مامان نماز خوندی؟میگم به نماز روزه کسی نباید کار داشته باشی ولی حس میکنم دیگه این روش جواب نمیده ضمنا نمیخوام از هم کلاسی هاش بفهمه
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

اگه احتمال میدی کسی در اطرافش مثل دوست مدرسه یا ... ممکنه بهش چیزی بگه خودت پیشقدم شو   در غیر این صورت فکر میکنم هنوز به سنی نرسیده که کنجکاوی کنه میتونی یک یا دوسال دیگه صبر کنی

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

سلام عزيزم زمان صحبت در موردش از هفت سالگي من تمام سمينار ها تربيت جنسي شركت كردم تو ٣سال اخير تماما تاكيد داشتن بحث در مورد پريود شدن با مادر شدن ربط بدين تا حس منفي در موردش سكل نگيره اول به اين صورت كه ميدوني خانما يه قسمت اضافي از اقايون دارن كه ني ني توش بزرگ ميشه بعد بايد توضيحات مختصر و مناسب سن كودك از رحم باشكل بدي بعد بگي بعد توضيح بدي ماهي يكبار دختر ها و خانم ها عادت ماهانه ميشن كه اصلا ترسناك نيست و خيلي خوب چون نشون دهنده سلامتي و اينكه ميتوني مامان بشي 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!