2777
2789
عنوان

از دست شوهرم قهرکنم برم خونه بابام

495 بازدید | 41 پست

یه مدته اخلاقش از‌ زمین تا آسمون فرق کرده البته اینم بگم که ماشین خریدیم و یکم قرض داریم ولی نمیتونم خودم قانع کنم که بخاطر قرض و بدهی باشه چون قبل از این ماهم کلی قرض داشتیم این روزهارو قبلا هم داشتیم باهاش میشینم صحبت میکنم میگم چرا این جوری شدی میگه از کار خسته ام ولی اینم بهونه اس چون تو بدترین شرایط هم کار کرده ولی بازم اینجور سرد و بی حوصله و بداخلاق نشد کلی ازم فاصله گرفته توروخدا راهکار بدین امشبم سر این موضوع(اخلاق و رفتارش)بحثمون شد

یکم فرصت بده بهش ببین چی میشه سوره طلاق و مزمل خدایی عالین برای مهر محبت و..

با اجازه اسی فردا دادگاه دارم دوست ندارم زندگیم از هم پاشیده شه جون عزیزتون دعام کنید شوهرم پشیمون شه بخواد زندگیمون درست شه برگردم ب زندگیم 🙏🙏دعاتون میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم فرصت بده بهش ببین چی میشه سوره طلاق و مزمل خدایی عالین برای مهر محبت و..

با اجازه اسی فردا دادگاه دارم دوست ندارم زندگیم از هم پاشیده شه جون عزیزتون دعام کنید شوهرم پشیمون شه بخواد زندگیمون درست شه برگردم ب زندگیم 🙏🙏دعاتون میکنم 

اگه بری در واقع بهش میگی 

اون خونه مال توعه و هر وقت خواستی میتونی منو بنداری بیرون 

عزیزم اون خونه مال شماست ،  مگه ادم خونه خودش رو ترک میکنه؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
یکم فرصت بده بهش ببین چی میشه سوره طلاق و مزمل خدایی عالین برای مهر محبت و.. با اجازه اسی فرد ...

یشالله با آرامش برگردی سر خونه زندگیت...ممنونم از راهنماییت گلم 

اگه بری در واقع بهش میگی  اون خونه مال توعه و هر وقت خواستی میتونی منو بنداری بیرون  عزی ...

خب نمیتونم دیگه این اخلاق و رفتارش تحمل کنم وقتی میاد خونه کلی ازش استقبال میکنم و خسته نباشید میگم ولی اون انگار ن انگار خب منم به توجه نیاز دارم دلم نمیخاد دیگه ریختش ببینم منو از خودش زده کرد

عزیزم ما زنا تو خونه از بیرون هیچ خبری نداریم نمیخواییم درک کنیم که مردامون تو بیرون با هزار نفر سرو کله دارن بحث دارن سر پول سر کار همش توخونه نمیتونن بگن میندازن تو دلشون خستش نکن سعی کن حالشو خوب کنی ایشالله مثل قبلنا باهم خوب میشید اگه دیدی تاثیر نذاشت دعای مهرو محبت بین همسر کن

اصلا اینکارو نکن بهش فرصت بده سعی کن باهاش حرف بزنی بفهمی چرا اینجوری شده  

هزار بار حرف زدم مدارا کردم بخدا خودمم دیگه نمیدونم چطور باید رفتار کنم اگه تجربه ای دارین توروخدا کمک کنید کلافه ام

عزیزم ما زنا تو خونه از بیرون هیچ خبری نداریم نمیخواییم درک کنیم که مردامون تو بیرون با هزار نفر سرو ...

خودشم دقیقا همینارو میگه ولی من دیگه خسته شدم همسرم نه بی ادبی میکنه نه دعوام میکنه نه دست بزن داره ولی این سکوت و کم حرفی و بی حوصلگیاش منو کلافه کرده

اصلااااا ابن مارو نکنیا. من الان قهرم اندازه موهای سرم پشیمونم. حتی برا اشتی خودم پیش قدم شدم بازم راضی به اشتی نیست

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام