یه مدته اخلاقش از زمین تا آسمون فرق کرده البته اینم بگم که ماشین خریدیم و یکم قرض داریم ولی نمیتونم خودم قانع کنم که بخاطر قرض و بدهی باشه چون قبل از این ماهم کلی قرض داشتیم این روزهارو قبلا هم داشتیم باهاش میشینم صحبت میکنم میگم چرا این جوری شدی میگه از کار خسته ام ولی اینم بهونه اس چون تو بدترین شرایط هم کار کرده ولی بازم اینجور سرد و بی حوصله و بداخلاق نشد کلی ازم فاصله گرفته توروخدا راهکار بدین امشبم سر این موضوع(اخلاق و رفتارش)بحثمون شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس خودت میدونی باید چیکار کنی وابسته بودن ، شوهرت رو ازت سرد میکنه از من گفتن بود&nbs ...
هر وقت میخام این مدلی رفتار کنم میگم نکنه ازم بیشتر سرد بشه یا بیشتر فاصله بگیره دوباره برمیگردم سمتش.....وقتی از سرکار میاد و از کارش شروع میکنه حرف زدن من چی بگم بهش
چی بگم اینقد دارم باهاش حرف میزنم هواشو دارم ولی یکم خوب میشه باز روز بعد اخماش توهم میره احساس میکن ...
عههه نزن این حرفو عزیزم چرا دوست نداشته باشه اخه براش ناز کن بگو از رفتاراش ناراحتی بگو که مرد قبلیتو میخوای حتی گریه کن بداش مطمئنم طاقت گریتو نداشته باشه بهش بگو باهات رو راست باشه بگو ما رفیقیم باهم زندگی میکنم باید تمامی حرفامونو بهم بگیم بگو من میخوام شفای تو باشم