2777
2789
عنوان

از دست شوهرم قهرکنم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 41 پست
منم میگم نکنه برم و نبودم واسش عادی بشه تو خونه

نرو 

ولی تو خونه یه مدت مه. و محبت رو‌ ازش دریغ کن ببین چی میشه 

نه این که قهر کنی هااا 

عادی باش فقط تو شروع کننده مباش دیگه 

بذار اون اول شروع کنه

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
خودشم دقیقا همینارو میگه ولی من دیگه خسته شدم همسرم نه بی ادبی میکنه نه دعوام میکنه نه دست بزن داره ...

الهیییی🥺میدونم چی میگئ عزیزم گاهی وقتا شوهر منم تو بیرون اعصابش خودر میشه میاد خونه نمیتونه حرسشو از من دربیاره فقط سکوت میکنه منم دلم میگره ولی تگران نباش این سکوت گذرا هست تو سعی کن حالشو خوب کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرسنگین بشم؟ آخه من اصلا طاقت قهر ندارم

همین دیگه وابسته هستی 

تو گوگل سرچ کن کتاب دختر گرانبها نی نی سایت 

حتما این کتاب رو بخون 

ببین سرسنگین منظورم حالت قهر نیست 

فقط بذار اون اول بغل و بوس رو شروع کنه 

تو نرو 

یا مثل قبل با اشتیاق خسته نباشید و اینا نگو 

ولی احترام رو حفظ کن

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
الهیییی🥺میدونم چی میگئ عزیزم گاهی وقتا شوهر منم تو بیرون اعصابش خودر میشه میاد خونه نمیتونه حرسشو ا ...

چی بگم اینقد دارم باهاش حرف میزنم هواشو دارم ولی یکم خوب میشه باز روز بعد اخماش توهم میره احساس میکنم دیگه دوستم نداره😭

همین دیگه وابسته هستی  تو گوگل سرچ کن کتاب دختر گرانبها نی نی سایت  حتما این کتاب رو بخو ...

این رفتار خیلی اثر میکنه ولی طاقتش ندارم اون اصلا نمیتونی کم محلی منو تحمل کنه

این رفتار خیلی اثر میکنه ولی طاقتش ندارم اون اصلا نمیتونی کم محلی منو تحمل کنه

پس خودت میدونی باید چیکار کنی 

وابسته بودن ، شوهرت رو ازت سرد می‌کنه 

از من گفتن بود 

بذار یه کم اون تشنه تو بشه

پس خودت میدونی باید چیکار کنی  وابسته بودن ، شوهرت رو ازت سرد می‌کنه  از من گفتن بود&nbs ...

هر وقت میخام این مدلی رفتار کنم میگم نکنه ازم بیشتر سرد بشه یا بیشتر فاصله بگیره دوباره برمیگردم سمتش.....وقتی از سرکار میاد و از کارش شروع میکنه حرف زدن من چی بگم بهش

چی بگم اینقد دارم باهاش حرف میزنم هواشو دارم ولی یکم خوب میشه باز روز بعد اخماش توهم میره احساس میکن ...

عههه نزن این حرفو عزیزم چرا دوست نداشته باشه اخه براش ناز کن بگو از رفتاراش ناراحتی بگو که مرد قبلیتو میخوای حتی گریه کن بداش مطمئنم طاقت گریتو نداشته باشه بهش بگو باهات رو راست باشه بگو ما رفیقیم باهم زندگی میکنم باید تمامی حرفامونو بهم بگیم بگو من میخوام شفای تو باشم

هر وقت میخام این مدلی رفتار کنم میگم نکنه ازم بیشتر سرد بشه یا بیشتر فاصله بگیره دوباره برمیگردم سمت ...

عادی باش و لبخند بزن و بیخیال باش   مثل قبل 

فقط نرو بغلش یا نبوسش 

بذار اون بیاد اول 

تا وقتی حرف محبت آمیز نزد تو هم چیزی نگو

عههه نزن این حرفو عزیزم چرا دوست نداشته باشه اخه براش ناز کن بگو از رفتاراش ناراحتی بگو که مرد قبلیت ...

خودم که از دستش کلافه ام ولی چشم سعی خودمم میکنم واسه صحبت مجدد