2777
2789
عنوان

از دست شوهرم قهرکنم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم هست 🙁💔

منم مث تو گاهی میزن ب سرم برم ولی بعد میگم شوهرم ب درک دلم برا خونم و راحتیم تو خونه خودم تنگ میش .خونه بابامم تا دو روز طاقتم میبره بعد پشیمون میشم..فک نکن همه زوجا گل بلبلن هرکی یه عیبی داره باید بسازیش دیگ

یکم فرصت بده بهش ببین چی میشه سوره طلاق و مزمل خدایی عالین برای مهر محبت و.. با اجازه اسی فرد ...

عزیزم این سوره هایی ک گفتین رو خودتون نتیجه دیدین؟ 

اگه اره خب پس چرا در شرف طلاق هستید؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

عزیزم این سوره هایی ک گفتین رو خودتون نتیجه دیدین؟  اگه اره خب پس چرا در شرف طلاق هستید؟

من خودم حقیقتا دفعه قبل برگشت ایندفعه هم برگشت یکم ولی من مواقت نکردم ب یه چیزی.. برنگشتم..

منم مث تو گاهی میزن ب سرم برم ولی بعد میگم شوهرم ب درک دلم برا خونم و راحتیم تو خونه خودم تنگ میش .خ ...

کاملا درست میگی منم به حال خودش رهاش کردم کاری به کارش ندارم