2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با دع.ا و ط.لسم ولی ازدواج با دعا دوست ندارم میترسم کلا از ریسک من..

با اجازه اسی

فردا دادگاه دارم دوست ندارم زندگیم از هم پاشیده شه جون عزیزتون دعام کنید شوهرم پشیمون شه بخواد زندگیمون درست شه برگردم ب زندگیم 🙏دعاتون میکنم 🙏

چجور کتابیه

دختر گرانبها تو همین سایت هست 

تاپیک هاش رو میتونی بخونی 

یه نفر تاپیک هاش رو به کتاب تبدیل کرده 

من خوندم عالیه 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

سلام عزیزم این نظر شخصی من هست برای همه مردها نمیشه یه نسخه پیچید ، البته مهم ترین رکن این هست پسر خودشم ذات داشته باشه و بگیر باشه نه به قول معروف بزن دررو ، ولی خب بسیار شیرین و خوش زبون و مهربون باش ، اگه عکس خانوادش نشون داد یجور رفتار کن که خیلی ازشون حس مثبت گرفتی مخصصصوووووووووووصاااا مامانش ، صبور باش به خودت اهمیت بده نشون بده چقدر خودت رو گرانبها میدونی ولی نه با کلاس گذاشتن یا توقع کردن از اون ، بلکه با عمل مثل عطر خوب زدن ، لباس خوب پوشیدن ، رسیدگی به پوست و داشتن رژیم سالم ( نه اینکه ضد حال باشی و دائمممم رژیم ها ) ورزش و... اگه خواستی براش هدیه بگیری یه چیزی مناسب (نه جوری که طرف سرش گیج بره ها یا فکر سواستفاده بیفته تو سرش) ولی یه چیز دوزاری با حس اینکه همینم از سرش زیاده نخر ینی اگه تو دلت حس مثبت نداشتی اصلا هیچی نخری بهتره اگه برات پول خرج میکنه زیاده روی نکن اصلا ، در حد اعتدال که اصلا حس اینکه کارت بانکی میبینیش بهش دست نده ولی بد عادت هم نشه هر روز زنگ که میزنه احوال خانوادش رو هم بپرس هروقت عصبی و ناراحته سعی کن آرومش کنی با حرفات ، از گذشتت و احیانا پارنتر قبلیت اصلا بهش نگوووووو ، اصلا قهر نکن اصلااااااااااا بالغانه رفتار کن اگه ناراحتت کرد با صحبت حلش کن نه قهر ، هر از گاهی یه غذای خوشمزه براش بپز ولی نه جوری که عادت کنه ، 4 بار رفتین رستوران خوب یبارم برو یه جا معمولی یا کافه ، و خودت رو وانده هرقدر تشنه تر باشه بیشتر برا به دست آوردنت تلاش میکنه تا بعد از ازدواج وا نده و خیلی نکات دیگه .... کتاب رازهای درباره مردان باربارا دی انجلس و مردان مریخی زنان ونوسی بخون