2777
2789
عنوان

لعنت به آدم خیانت کار

374 بازدید | 20 پست

من ۵ ساله ازدواج کردم تو این ۵ سال هیچ چیزی از همسرم ندیدم زندگی خوب و سالم امشب مشکوک میزد رفت بیرون و ساعت ۱۰ اومد خونه دقتی اومد رابطه داشتیم و دقیقا مثل وقت هایی که قرص های تاخیری استفاده میکرد بودگدشیشو الان برداشتم دیدم سوئیت اجاره کرده نمیدونم چجوری بهش بگم اصلا نمیخوام بهش چیزی بگم نمیخوام بدونه گوشیشو چک کردم فقط میخوام برم میخوام فردا برم و دیگه پشت سرمم نگاه نکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سویت ساعتی اجاره کرده؟ بهتر نیست اول ببینی کجا و اصلا رفته یانه

اره ساعتی اجاره کرده رفته چون دقیقا ساعت ۵ و نیم از خونه رفته همون موقع زنگ زده به یه نفر ساعت ۱۰ هم برگشته به همون شماره زنگ زده 

اره ساعتی اجاره کرده رفته چون دقیقا ساعت ۵ و نیم از خونه رفته همون موقع زنگ زده به یه نفر ساعت ۱۰ هم ...

زنگ میزدی ببینی زنه یا مرده

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
کجا بری؟! وایسا مچشو بگیر بعد برو

نمیخوام چون بهشم گفته بودم اگه خیانت ببینم هیچ دقت نمیبخمشت میرم و پشت سرمم نگاه نمیکنم و متاسفانه مطمعنم داره خیانت میکنه و مطمعنم با دوست دختر قبلیش داره خیانت میکنه ولی توان ثابت کردنشو ندارم چون میدونه من خیلی زود میفهمم کاری کنه خیل حواسش جمعه همیشه و منم هیچ وقت گوشیشو چک نکرده بودم امشب رفتم چک کنم دیدم رمزشو عوض کرده منم اثر انگشتشو سعی کردم بخوابه دستشو گرفتم زدم باز شد 

اگه طلاق میخوای اول مطمئن شو بعد تصمیم بگیر مچشون بگیر مدرک جمع کن بعد طلاق بگیر

به خدا نمیتونمثابت کنم نه حوصله دارم نه اعصاب نمیدونم کارم درسته یا نه شوهرمو خیلی دوست دارم و متاسفانه بهش وابستگی شدید دارم نمیدونم کارم درسته یا نه نمیدونم واقعا ولی ازش بیزار شدم

به خدا نمیتونمثابت کنم نه حوصله دارم نه اعصاب نمیدونم کارم درسته یا نه شوهرمو خیلی دوست دارم و متاسف ...

وااای وایسا مطمین شو همراه اولشو نصب کن رو گوشیت ببین اون ساعتا به کی دیگه زنگ زده

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات