2777
2789
عنوان

مادرا لطفا جواب بدن ✨

158 بازدید | 29 پست

لذت مادر شدن اونقدر زیاد هست که بخاطرش حاضر بشم سختی های ازدواج رو تحمل کنم ؟

منظورم اینه با خوشی های مجردی خدافظی کنی و متاهل بشی فقط بخاطر اینکه مادر شدن رو تجربه کنی! ارزشش رو داره بنظرتون؟ واقعا مادرا تو زندگی خیلی فداکاری میکنن در حق بچه و شوهر حتی از خودشون خیلی میزنن تا به بچه برسن ارزش این فداکاری رو داره واقعا؟

我能打🦋🌱

من که میگم‌نه 

چون زیاد دیدم مردایی که بچه رو از مادر گرفتن و طلاقشم دادن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلیییی دوست داشتم مادر بشم! هفت ماه بعد عقدم باردار شدم!

ولی خیلیییی هم اذیت شدم و اونطور که باید ازش لذت نبردم و اونطور که میخواستم بهش محبت نکردم

نه واقعا سختیش بیشتره لذتشه ولی تو ذات آدم هست نمیشه ازش فرار کرد و نخواست

دلتنگ خودمم 

لذت ازدواج و تشکیل خانواده و داشتن یه دوست خوب مثل همسر خودش کافی هست

لذت مادری بعد اینهاست

چرا اینقدر نگاهتون به ازدواج منفیه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نه به نظرم، خیلی مسئولیت داره، نگرانی داره، زحمت و سختی داره تاااا دلت بخواد، 

اما نمیدونم واقعا، شاید اگه منم نداشتم حاضر بودم همه اینارو به جون بخرم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم بستگی به اون عشقی هست که به شوهرت داری و اون رو به بچه هات انتقالش میدی بعضی ها فکر میکنند عشق همینجوری به وجود میاد بعد ازدواج ولی از هم سرد میشن و بچه ها شون این وسط میمونن اگه از شوهرت و زندگیت خوشت میاد چرا که نه بچه اوردن خیلی عالبه

💛🦋🥂

ینی میخوای ازدواج کنی به خاطر بچه؟؟؟؟ نکن این کارو هم خوذتو بدبخت میکنی هم همسرایندتو

باید همسرتو دوست داشته باشی وگرنه که نمیشه زندگی کزد علاون براون اگر بچه دارم بشی اون بچت تو چه زندگیی بزرگ میشه؟؟؟ فکرکردی بهش؟؟؟ تویه زندگیه سردو بی روح که مادرو پدر ازهم فرارین؟؟؟

ازدواج بدنیست اما خب قطعا چالش ها وسختیهایی داره سعی کن ادم درستو انتهاب کنی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بله

من از طرفی دوس دارم ازدواج کنم تا بتونم حس مادر شدن رو تجربه کنم، از طرفی وقتی سختی و فداکاری های لازم بعد از مادر شدن رو میبینم کلا بیخیال میشم تا جایی که کلا قید ازدواج کردن رو میزنم🤦🏻‍♀️

我能打🦋🌱