2777
2789
عنوان

مادرا لطفا جواب بدن ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مازنا صبور خلق شدیم عزیزم

مادرشدن سخته،مخصوصا واسه اونایی که کمکی ندارن یا مثه من بارداری سختی دارن،ولی خداصبرشو داده مثلا مردا هیچوقت نمیتونن مثل ما زنا انقدر صبر داشته باشن

و عجیب تر اینکه خدا به ما زنها فرصت تجربه ی حس هایی رو داده که بازم مردا نمیتونن تجربه ش کنن

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....

اگر با آدم درست ازدواج کنی بله 

علاوه بر لذت مادر شدن، لذت زندگی مشترک و زناشویی هم هست 

اگر طرفت آدم درستی نباشه از مادر شدن پشیمون میشی، اول به خاطر بچت که بهش ظلم شده و تو زندگی سالمی وارد نشده، و دوم به خاطر خودت 

ولی من خیلی خیلی خیلی لذت میبرم از مادری

اگر برگردم عقب بیشتر بچه میارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مادربزرگم خدابیامرز میگفت آدم گرگ بیابون بشه مادر نشه 🥲 انقدر حرص و جوش بچه هاشو خورد که سرطان گرفت ...

وقدر امضات قشنگه😍

خدارخمتشون کنه💔

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اگر با آدم درست ازدواج کنی بله  علاوه بر لذت مادر شدن، لذت زندگی مشترک و زناشویی هم هست  ...

👌👌👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چشمات قشنگه 🧡

😘😘

به نظر من لذتش خیلی کمتر از مسئولیت و سختی هاشه. ولی خیلی از مادرا به این صراحت بیان نمیکنن چون میتر ...

دقیقا منم نظرم همینه، به قول شما آدم می‌ترسه بگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ولی به نظر من آدم همیشه باید واقعیت رو بگه مخصوصا به افرادی که ازش سوال میپرسن. گفتن واقعیت به معنای ...

بله اینم حرفیه 🌹🌹

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇