2777
2789

می‌دونم میگید ذاتش خرابه منم حالم ازش بهم میخوره 

اما چرا با ی نفر چط نمیکنه چرا با دونفر چط نمیکنه 

باهزاران نفر چط می‌کنه بخصوص تو اینستا استوری هرچی دختر همشهری ریپلای می‌کنه اگر جوابش بدن فوری قرار میزاره میگ مجردم یا متاهلم می‌خوام زن دوم بگیرم خیلی برام عادی شده چون سرد شدم خیلی خیلی پولداره ماشین مدل بالا هرچی داره الان اون تو حال نشسته من تو اتاق سرش تو گوشی می‌دونم داره چط می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف توروش

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دنبال جلب توجه و تنوع طلبه درست بشو هم نیست

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
اگر بچه نداری ادامه نده چون حیا نداره عادی جلوت خیانت می‌کنه هیچ وقت درست نمیشه  اگرم بچه داری ...

حامله م خوب طلاق عاطفی بگیرم خوب 

من می‌دونم دوست دخترش گذرانن چون دیدم 

بعد می‌ره زن میگیره راحت بعد پول محبتاش خرجش می‌کنه من نمیخواهم این کار رو بکنه چون صدرصد طلاق عاطفی بگیرم می‌ره سراغ این کارها

ببین سعی کن از چت‌هایی که می‌کنه اسکرین شات بگیری و اگر دیدی با خانم متاهلی داره چت می‌کنه خیلی برات بهتره اسکرین شات بگیر تهدیدش کن بتونی مهریتو کامل ازش بگیری بعدشم طلاق بگیر

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁