2777
2789
عنوان

شوهرم چرا با دختر ها چط می‌کنه چرا دقیقا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2488 بازدید | 101 پست
نه چون می‌دونم از این کارها نمیکنه سالی ی دوبار می‌کنه فقط قرار معاشقه میزاره  من سمتش نمی‌رم ...

خدامیدونه...امیدوارم مشکلی پیش نیاد

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا وقتی منو نمی‌خواد بی توجه مهر محبتش خرج هرزه ها می‌کنه منو طلاق بده راحت بشه ن منو اذیت بکنه ...

چرا طلاق بده یه زن پیدا کرده هر غلطی میخواد میکنه اونم صداش درنمیاد .چرا طلاق بده که دوباره بره کلی پول خرج کنه و انرژی بزاره تا بتونه یه زن دیگه گید بیاره .الان هم تورو داره هم خبانتشو میکنه .اگه جلوی کاراشو بگیری و بگی همه چیتو به نامم کن تا باهات زندگی کنم طلاقت میده .چون دیگه موندن تو براش منفعتی نداره

تو الان دیگه ازش دل بریدی پس یکباره طلاق بگیر بزرگترین ظلم به یه زن اینه ک بهش خیانت کنن هرچقدم برا ...

عی خواهر رفتم راهشو ن کسی طلاقم داد ن حمایتم کردن دست از پا درازتر برگشتم الان دیگ پر بالم شکسته تازه ۱۹سالمه ۱۰سال ازش کوچک ترم 

چ اقبال سیاهی دارم من

شوهرت آدم درستی نیست . کاراش دلیل خاصی نداره آدمی که ذات درستی نداره هرکاری میکنه و زندگی کردن با ای ...

سعی مو میکنم اما زورم میاد اون اونقدر خش میگذرونه من بدبخت هیچ غلطی نمیتونم بکنم 

چرا آنقدر دست کوتاهه

رفتم راهشو ن اون طلاقم داد ن کسی حمایتم کرد دیگ پربالم شکست 

وقتي پولدارع سعي كن به بهانه هاي مختلف پول بگيري ازش بعد با اون پولا يه كاري شروع كن مستقل شو بعد راحت ميتوني جدا شي

چقدر حقیری که اجازه میدی جلو چشمت بهت توهینو خیانت بشه و هیچکاری نکنی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

اگه امکانشو داری از طریق دوستی یا یکی از همون دخترای اینستا ادبش کن 

یکیو اجیررر کن چ میدونم تیغش بزنه ببره خیابون خلوتی جایی بترسونش ادب شه دیگه از ابن غلطا نکنه 

منظورم اینه ی دختره باهاش قرار بذاره بعد این اتفاقا بیوفتن بشه دفعه آخرش 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️