2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید من با این آدم که شوهرمه چطور باید رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
ده روزی هست که نداریم اونم ماه رمضون بهونه کرده

ممکن علتش همونی که میگه باشه بد به دلت نیار فشار اقتصادی زیاد شده ومردا کلا اخلاقشون با پول ودرامدشدن درارتباط مستقیمه صبوری کن باهاش بزا  بگذره ایشاله که درست شه برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن علتش همونی که میگه باشه بد به دلت نیار فشار اقتصادی زیاد شده ومردا کلا اخلاقشون با پول ودرامدشد ...

آخه قربونت برم شوهرم اخلاقش زبون زد همه‌ بود یه روز منو نبینه دیونه میشه نازک تر از گل بهم نمیگه ولی الان اصلا منو نمیبینه یه ماهی هست که اینجوری شده دیگه نمیتونم تحمل کنم خب این فشار مالی به منم داره میاد دوتا عید داریم رد می‌کنیم ولی من حتی یه شال هم واسم خودم نگرفتم میگم اشکال نداره دستش تنگه بعدا میخرم دهنمو واسه هیچی باز نمیکنم نه خرید نه تفریح .....بخدا منم خسته شدم

این رفتارایی که میگین ممکنه درگیر اعتیاد شده باشن

نه بخدا من از این چیز مطمئنم اصلا همچین اخلاقی نداره کلا همچین خونوادیی نیستن تو این فازا نیستن اصلا بیرونم نمیره پولیم خرج نمیکنه رفیق هم نداره که باهاش بره بیرون

آخه قربونت برم شوهرم اخلاقش زبون زد همه‌ بود یه روز منو نبینه دیونه میشه نازک تر از گل بهم نمیگه ولی ...

خوب اینطوریه که شاید شاخکاش داره میجنبه حواست جمع کن کاراش زیر نظر بگیر اگه کارش طوریه که میتونی بری محل کارش حتما سربزن یادورادور زیر نظر بگیرش ببین چیکار میکنه باکی میگرده

خوب اینطوریه که شاید شاخکاش داره میجنبه حواست جمع کن کاراش زیر نظر بگیر اگه کارش طوریه که میتونی بری ...

یه مدته تقریبا یه ماه بیشتره تو شرکت کارش عوض کردن الان دوتا خانم همکارش هستن قبلا همکار خانم نداشت که یکیشون متاهل از اون یکیم اصلا خوشش نمیاد میگه دوس دارم هر چی زودتر برگردم سرکار قبلیم اینجا راحت نیستم حالا نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم 

یه مدته تقریبا یه ماه بیشتره تو شرکت کارش عوض کردن الان دوتا خانم همکارش هستن قبلا همکار خانم نداشت ...

خوب شاید اعصابش واقعا خراب میشه خودشم که گفته از کار خسته میشهه اگه بهش اعتماد داری شک‌الکی نکن