2777
2789

سلام

جونم براتون بگه که دوروزه خیلی حالم بده! این ماه اقدام داشتم مرتب :) 13 ماه پیش پریود شدم بنظرتون امروز برم آزمایش خون معلوم میشه حاملم یانه؟ من خیلی آدم معتقد اونجوری نیستم اما همیشه روزه هامو میگرفتم امسال نمیدونم بخاطر فکرمه و توهم زدم  یا چیز دیگه روزه گرفتن عذابم شده همش حالت تهوع دارم مثل فیلما:)

بنظرتون برم آزمایش خون درست جواب میده ؟

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

عزیزم به نطرم تلقینه تهوع بعد پنج هفتگی میاد .خودتو عذاب نده لااقل بذار دهم برو الان زوده اونقدری نیست بتات که تهوع ایجاد کنه اگه بارداری باشی خیلی کمه خونسرد باش قرانتو بخون و کمتر فکرکن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خیر 

هر چی میخوای خدا بده بهت

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....