2777
2789
عنوان

کیا رودیدید برای کنکور کم خوندن ولی،پزشکی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همکلاسی هاتون معدل های 19 ب بالا با کنکور متوسط ب پایین چ رشته هایی اوردن؟

هر کسی رو من خبر داشتم با درصدای پایینم پزشکی آوردن ،البته ۱۹ های سال جاری و سال قبلش ...

ولی ۱۹ های قدیمی تر درصدای کنکورشون بالاتر بود .‌‌..

You're all the things I've got to remember

هر کسی رو من خبر داشتم با درصدای پایینم پزشکی آوردن ،البته ۱۹ های سال جاری و سال قبلش ... ولی ۱۹ ها ...

من تشریحیم بهتر از تستیمه میخوام بیشتر وقتمو بزارم برا تشریخی دوازدهمم ای کاش با درصد کم کنکورم زیر5000 بشم حداقل 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من دندون اوردم ۶ماه خوندم

پایه چطور بود؟ 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
من خودم مدرسم عادی بود، یکی از دوستام ک همکلاسمم هست تیزهوشانی بود، البته اون قبلش پرستاری هم خونده& ...

میدونم ممکنه بارها این سوالو تو سایت ازتون پرسیده باشن وشما هم زیاد جواب داده باشین

اما میتونم بپرسم روش مطالعتون چطور بود ؟منابعتون؟ چه آزمونی شرکت میکردین؟ 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

من چند سال پیش برای کنکورم که میخوندم رتبه ۱۵۰۰ آوردم (تجربی)  و میتونستم پزشکی بیارم  خیلی راحت ولی نرفتم و یه رشته دیگه رفتم     تقریبا از دی شروع مستمر کرده بودم و روزی ۶ ساعت میخوندم

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
اسی اگه پزشکی میخوای پارسال با ۸ هزار هم تعهدی آوردن ، پزشکی رو از الانم میشه قبول شد ولی دندون و فی ...

قشنگم اطلاعات غلط نده

کسی که پزشکی رتبش بشه قطعااا فیزیو و دارو هم میاره و تفاوتی نداره 

پزشکی تعهدی رتبه قبولیش برای منطقه یک پارسال 2500 بود و برای منطقه 3 رتبه زیر 3800 

رتبه فیزیوتراپی هم رنج 2 تا 3 هزار هست 

لطفا یه سر به سایت قلمچی بزن و قبولی 402 رو ببین

تازه کی گفته از الان بخونه پزشکی راحت میاره؟؟؟ 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
من تشریحیم بهتر از تستیمه میخوام بیشتر وقتمو بزارم برا تشریخی دوازدهمم ای کاش با درصد کم کنکورم زیر5 ...

معدل بالای ۱۹ تراز بالا میده ،خیلیم بالا میده اگه دانش آموز سال جاری باشین مخصوصا 

درصد کم رو نمیدونم دقیقا چقدر داشتن درصد چون دیگه کنجکاوی نکردم ولی خوب دیگه بیست ،سی رو باید بزنید البته و حتی بیشتر ...

شما فعلا بخون ،خیچ چیز قابل پیش بینی ای نیست ،البته تاثیر معدل بیشتره الان خودشو بیشتر نشون میده باز 

You're all the things I've got to remember

معدل بالای ۱۹ تراز بالا میده ،خیلیم بالا میده اگه دانش آموز سال جاری باشین مخصوصا  درصد کم رو ...

در اون حد سعی میکنم بزنم بله دانش اموز سال جاریم زمانم کمه فقط مباحث پر تست رو میرسم بخونم  

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

پزشکی رو نمیدونم ولی یکی رو میشناسم تنبل کلاس بود تو رشته خودش ریاضی بود فک کنم رتبه اورد بدون اینکه حتی یه کوچولو بخونه دیپلمش رو بعد دو سال به زور گرفت رفت دانشگاه همون ترم اول ماه اول انصراف داد 

بعدها خودش گفت از رو یه نفر که خر خون بود و معلوم بود که ماهها خونده تقلب کرده 

لامصب من تعجبم چطوری قاطی نکرده 

فک کنم چشمای تیزی داشته