2777
2789
عنوان

کیا رودیدید برای کنکور کم خوندن ولی،پزشکی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 46 پست
تیزهوشان درس میخوندی یا دوستات؟؟؟؟

من خودم مدرسم عادی بود، یکی از دوستام ک همکلاسمم هست تیزهوشانی بود، البته اون قبلش پرستاری هم خونده 

همه جوری پیدا میشه

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزهوشانودرس میخوندم؟؟؟

من و دوستامو میگی ؟ 

نمونه دولتی

چند تاشون مدرسه نمیومدن یک سری هاشونم میومدن از بین کسایی که قبول شدن 

باورت نمیشه نمونه همیشه ۱۵ تا شهری برمیداره ۷ تا روستایی یکی از روستایی قبول شد پزشکی خودش میخوند ولی نمیدونم چقدر تا دوازدهم که درسش خوب نبود ولی دوازدهم مدرسه نیومد من فقط خبر قبولیش رو شنیدم نمیدونم اون دیگه چجوری خوند

من دندون اوردم ۶ماه خوندم

من زیستم تمومه 

فیزیک یازدهم دو فصل با کل دوازدهم 

شیمی هم کل دوازدهم 

ریاضی یکم دوازدهم 

میتونم برسم؟ بعد منابعتون چی بود؟ من زیست ای کیو  شیمی خیلی سبز  ریاضی سه سطحی   فیزیک آبی قلم چی

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
اسی اگه پزشکی میخوای پارسال با ۸ هزار هم تعهدی آوردن ، پزشکی رو از الانم میشه قبول شد ولی دندون و فی ...

خدا خیرت بده من انگیزه میخوام همه اسم سهمیه میارن دیدی کسیو بیاره؟

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
میشه حرف سهمیه نزنید بابا انگیزه میخوام🤧

انگیزه ،کنکور دی ماهمو از مهر خوندم تا دی ...البته هم پشت کنکوری بودم ،هم بیسم خوب بود ،هم کنکور ۱۴۰۱ ام نتیجه ام نسبتا خوب بود و تعهدی میشد ولی نزده بودم 😅

You're all the things I've got to remember

انگیزه ،کنکور دی ماهمو از مهر خوندم تا دی ...البته هم پشت کنکوری بودم ،هم بیسم خوب بود ،هم کنکور ۱۴۰ ...

من رتبم ۳۲ هزار شد معدل کتبی نهایی ۱۷