2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

223 بازدید | 24 پست

سلام دوستان نی نی سایتی

یه خواسته ازتون دارم اولین باره به این خاطر تاپیک می زنم، اگ میتونید برای بیمار من دعا کنید برای سلامتیش صلوات بفرستین، دارم دیوونه میشم.

دعا می کنم خدا به خاطر دل پاکتون دعاهاتون رو براورده کنه و بیمار ما هم شفا پیدا کنه

سلام خودم ی بیمارم ک درمانی نداره انشاالله خدا ب دل شکسته من گوش بده و حالشون خوب شه

ممنون از لطفت انشالله خدا به شما سلامتی بده

خدا دعای هیچکسو قبول نکرد، همون دیشب بردش😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از لطفت انشالله خدا به شما سلامتی بده خدا دعای هیچکسو قبول نکرد، همون دیشب بردش😭😭😭

وای خدای من تسلیت میگم💔

خدا ب دلتون صبر بده واقعا عاجزم نمدونم چی بگم کمی اروم بگیرید💔

ممنون از لطفت انشالله خدا به شما سلامتی بده خدا دعای هیچکسو قبول نکرد، همون دیشب بردش😭😭😭

شب عید فطر خبر بد شنیدم دکتر گفت کسی ک بینی شمارو خراب کرده حق جراحی نداشته و من موندم با ی بینی نکروز شده عفونت کرده💔

شب عید فطر خبر بد شنیدم دکتر گفت کسی ک بینی شمارو خراب کرده حق جراحی نداشته و من موندم با ی بینی نکر ...

عزیزم خدا کمکت کنه، توکل کن بر خدا

حتما راهی هست ک خوب بشی امید داشته باش

داغ میزارم ب دل خانوادم با قرص برنج بزار هرچی میخان پشت سرشون بگن دیگه کشش ندارم

میخوای چیکار کنی تو؟

هیچوقت این کارو نکن، من دیشب آرزو می کردم معجزه بشه پدرم با پای خودش برگرده خونه ولی نشد😭😭بعد تو جون سالمتو میخوای بگیری

داغ میزارم ب دل خانوادم با قرص برنج بزار هرچی میخان پشت سرشون بگن دیگه کشش ندارم

الان تاپیکاتو نگاه کردم فک می کنی سرطان راحته؟؟ خدا بهت یه جون داده چرا میخوای خودت از بین ببریش، یه لحظه فقط یه لحظه به آدمایی فک کن ک خیلی چیزایی ک تو داریو آرزو می کنن

میخوای چیکار کنی تو؟ هیچوقت این کارو نکن، من دیشب آرزو می کردم معجزه بشه پدرم با پای خودش برگرده خو ...

من تحمل این وضع زندگی رو ندارم

تازه خانوادمم خودشون گفتن برو خودتو خلاص کن ما آسایش میخوایم

واس خاطر چهارتومن جراحیمو کنسل کردم پیش جراح متخصص 

الانم راهی نیست

الان تاپیکاتو نگاه کردم فک می کنی سرطان راحته؟؟ خدا بهت یه جون داده چرا میخوای خودت از بین ببریش، یه ...

همین الانشم دردم با سرطان تنها فرقی ک داره اینه ک قراره اگه یک درصد خودمو خلاص نکنم تا اخر عمر یدک بکشمش

ن عزیز من ن زندگی رو واس خانوادم سخت میکنم دیگه نه میمونم دیگه

حاظرم عذاب اون ورو بچشم

همین الانشم دردم با سرطان تنها فرقی ک داره اینه ک قراره اگه یک درصد خودمو خلاص نکنم تا اخر عمر یدک ب ...

نکروز نمی دونم چیه

ولی تصوری ک ازش دارم مث ماه گرفتگیه 

ک اونم اینقدرا ک میگی سخت نیس