2777
2789
عنوان

این خواستگارو قبول کنم !

368 بازدید | 18 پست

سلام قشنگا 

من دانشجو رشته دندان پزشکیم و یکبار عقد کردم جدا شدم و 21سالمه

و سطح خانواده متوسط 

سطح زیبایی هم متوسط

حالا خپاستگاره 

سطح خانواده ضعیف 

پدرش فوت شده و مادرش مستاجره 

اما خودش مکانیک ماشین سنگینه 

درامد خودش خوبه و ی ال نود داره خونه هم نداره 

قیافشو متوسطه ولی مجرده 

شما باشید قبول میکنید؟

(من 4ماه عقد بودم جدا شدم و باکره هم نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما بگیم خوبه یا بده چه تاثیری رو تصمیم تو می‌زاره  با حرف دو تا آدم که نمیشه تصمیم بگیری من ...

قطعا من بنارو ب نظراتی ک اینجا می شنوم نذاشتم منتهی خواستم دیدگاه جامعه رو ببینم

مهمترین جز اخلاقتونه باید ببینی میتونید باهم کنار بیاید یا ن چون یبار عقد کردی بهتره محتاط تر عمل کنی و از دفعه قبل درس بگیری از خودت بپرس که تو زندگیت و زندگی مشترک چ انتظاراتی از همسرت داری و ببین این شخص میتونه اون ادم باشه؟معیار رو فقط مادی نزار اول اخلاقی بعد مادی و از نظر سطح اجتماعی و مهمترینش بنظر خود من اینه با خودت فک کن بعد ازدواج و پزشک شدنت نمیگی من میتونستم با ی پزشک و یه ادم موفق تر ازدواج کنم؟یا پشیمون نمیشی؟خلاصه که موفق باشی 

مهمترین جز اخلاقتونه باید ببینی میتونید باهم کنار بیاید یا ن چون یبار عقد کردی بهتره محتاط تر عمل کن ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی قشنگم 

من از روز اول ب ایشون جواب منفی دادم و برخوردی باهاش نداشتم ک بدونم اخلاقش چطوره 

اما از نظر خانوادگی سطح ب شدت پایینی دارن ک برای من رد شد از همون ابتدا ک گفتن

منتهی خیلی زیاد پیگیرن در این حد ک چندین نفرو واسطه قرار دادن 

من عجله ای ندارم عزیزدلم  منتهی پسره خیلیییییییییی خیلییی پیگیری میکنه و مدام هانوادش تماس میگ ...

نه همینکه میخای به این فکر کنی گفتم چه عجله ای هست اونا پیگیر باشن تو رد کن خب  .اصلا طبقه اجتماعی‌تان یکی نیست