2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم همه بیاید

253 بازدید | 27 پست

تورو خدا میشه واسم دعا کنید ی ازدواج موفق با یه آدم درست واسم رقم بخوره؟ هر چی سریعتر بخدا خسته شدمممم از زخم زبون از تنهایی و نگاه و حرف بقیه

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم برات 

ولی حرف بقیه همیشه هست خاهر...

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
چند سالته  خواستگار نداری

نزدیک ۳۱

خواستگارام هر کدوم یه ایرادی دارن و خانواده ردشون میکن

کلا خواستگارم یهو‌کم شد

انشاالله به حق این شب مبارک یه همسر خوب نصیبت شه

مگه چ شبیه

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
نزدیک ۳۱ خواستگارام هر کدوم یه ایرادی دارن و خانواده ردشون میکن کلا خواستگارم یهو‌کم شد

انشالله هر چی زودتر ازدواج کنی سعی کن ایراد نگیری زیاد  هیچکس کامل نیست 

نماز و دعا های مخصوص بخت گشایی بخون 

انشالله هر چی زودتر ازدواج کنی سعی کن ایراد نگیری زیاد  هیچکس کامل نیست  نماز و دعا های م ...

همه کار کردم بخدا قبلا سخت میگرفتم خواستگار زیاد داشتم الان این همه دعا و‌ختم‌میخونم و‌ میگم طرف فقط موجه باشه نه نمیگم خواستگارام سرنمیگیرن انگار طلسم و‌بستگی دارم

الان همه میان میگن برو بابا خوشبحالت که ازدواج نکردی و از این حرفا ولی من درکت می‌کنم😭😭😭 کاش خد ...

آره بگو‌اگه راضی نیستی جدا شو چرا موندی 

سنت زیاد نیس خواهرم نگران نباش توکل کن بخدا و از خدا بخواه ک ازدواج موفقی نصیبت بشه منم برات دعا میکنم خوشبخت بشی عزیزم ولی سعی کن از زندگیت لذت ببری چ مجرد چ متاهل فرقی نداره در لحظه باش اینده رو بسپر بخدا