2777
2789

هر نوع سوال دربارە دارو و شکل داروییش ، دستە دارویی و سوالات معمولی و... دارید بپرسید اگر اجازە پاسخگوییش رو داشته باشم جواب میدمتون

داروسازی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص برای از بین رفتن جولای کمر هست یعنی هورمونی هورمون ها رو تنظیم کنه 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

واسه خلط گلو کدوم دارو خوبه؟‌واسه افزایش سایز سینه چی؟ففول بهترین قرص آهنه؟

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
سلام واسه درد عصبیم دکتر پرگابالین ۷۵ داد شبیولی خوب نشدم ناامید شدم دیگه بازم برم روانپزشک؟ ممکنه د ...

سلام نا امید نشید ادامه بدید اگر پرگابالین تاثیر نداشت به دکتر مراجعە کنید تا دوز قوی ترشو بنویسه ، این دارو دوز 100,150 و.. هم داره

واسه خلط گلو کدوم دارو خوبه؟‌واسه افزایش سایز سینه چی؟ففول بهترین قرص آهنه؟

ففول خیلی خوبه ، برای خلط دارو گیاهی توسی بن خوبه ، غیر گیاهی گایافنزین و اکسپکتورانت ها ، البته اگر خلط فصلی هست ممکنە در اثر بیماری و حساسیت مهمی باشع

آزاتیوپرین یا کورتون اعصاب رو ضعیف میکنن؟

نە این چنین عارضە ای ندارن ، آزاتیوپرین یا همون آزارتم و ایموران برای ارتریت روماتوییت و پیوند عضو و واریس هست 

قرص برای از بین رفتن جولای کمر هست یعنی هورمونی هورمون ها رو تنظیم کنه

اگر مشکلتون هورمونی هست باید به پزشک مراجعە کنید نمیشه سر خود داروی خاصی مصرف کنید

من چند روز با روغن سولار آفتاب گرفتم کلا رنگم تیره شد اولش خوشم اومد ولی الان دیگه بدم میاد چیکار کن ...

از کرم ضد افتاب دیگه استفاده کنید و قرص پیگمنتا و ویتامین سی و ای برای شفاف شدن و روشن شدن پوست استفاده کنید با ساعات متفاوت نە با هم