2777
2789
عنوان

به این چی بگممممم ؟؟؟

154 بازدید | 13 پست

خواهر دوستم منشی یه موسست که کلاس های کنکور و اینا برگزار میکنن 

من واسه فنون قصد داشتم برم کلاس دیگه منصرف شدم این هی پیام میده شماره کارت می‌فرسته که هزینه رو واریز کن کلاسا اول اردیبهشت شروع میشه 😑 

چی بگم بهش که زشت نباشه ؟؟؟؟ 

اتفاقا عید هم منو دید روم نشد بگم منصرف شدم گفتم ازت خبری نبود گفتم شاید کلاسا کنسل شد اونم گفت نههههه چرا کنسل بشه 😩

•💎•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو‌عزیرم فعلا منصرف شدم با بگو مشورت کنم بهتون خودم خبر میدم 

۱۰ روز دیگه کلاسا شروع میشه ایشون خودش میگه عید هم دیددتشون روش نشده بهش بگه.باز دوباره بگه مشورت کنم خبر میدم. با صراحت تمام بگو نظرم عوض شده دیگه نمیام

بگو فعلا شرایطم مناسب نیس هروقت پول دستم بیاد جتما شرکت میکنم. تا اسم پول و ببری زبونابسته میشه

نه بابا بعدا میگه ما اقساط هم داریم نگران نباش 😂

باید راستش بگه . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

واااا  چرا الکی سختش میکنی بگو ببخشید شرایط جور نشد دیگه نمیتونم ثبت نام کنم. یه پیام بفرس خلاص

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

اتفاقا بهش گفتم خبر میدم  فورا جواب داد تا امشب حتما خبر بده من روت حساب باز کرده بودم 😐

خب بهش بگو شرمنده عزیزم منصرف شدم فعلا فرصت ندارم ایشالا به وقت دیگه مزاحمتون میشم زوری که نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نه بابا بعدا میگه ما اقساط هم داریم نگران نباش 😂 باید راستش بگه . 

خب میتونه بازم جواب بده شایدم نتونم قسط بدم ن متشکرم

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و دذهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  
اره اتفاقا اقساط هم دارن  🤣🤣  ولی مشکل من مالی نیست منصرف شدم امسال برم کلاس

همینو بگو بهش . 

سلام عزیزم ، من منصرف شدم . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
اره همینو باید بگم دیگه امشب حتما باید بهش خبر بدم 

عزیزم الان همینو پیام بده بهش

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜