2777
2789

هیچی ولی شنیدم ازچله زیارت عاشورا

چله حدیث کسا

چله یاسین حاجت گرفتن

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز چله شهدا رو شروع کردمنتیجه داد خبر میدمولی اگرم نداد اشکال نداره شاید صلاح نبودهشما هم دوست دا ...

چی بایدبخونی

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

چی بایدبخونی

اسم 40 شهید رو می نویسید 

و هر روز به نیت یکیشون 100 تا صلوات می فرستید 

اسم شهدا هم مهم نیست هر شهیدی که دوست دارین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9043951/داستان-حقیقی-معجزه-دعای-شهدا

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

امروز چله شهدا رو شروع کردمنتیجه داد خبر میدمولی اگرم نداد اشکال نداره شاید صلاح نبودهشما هم دوست دا ...

ممنونم عزیزم چجوریه؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍

ممنونم عزیزم چجوریه؟

توتاپیکام ببین 🥰

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂

ممنون عزیزم چجوریه؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه😍