2777
2789
برید پیش مشاور

اصلا مشاوره رو قبول نداره میگه منکه مشکلی ندارم تو مشکل داری برو پیش دکتر . فکر میکنه من مستحق شنیدن حرفاش هستم 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند ! انسان باش تا جاودانه زندگی کنی 
خدا کمکت کنه عزیزم  زیاد دهن به دهنش نزار بزار حرفاش توی دل خودش بمونه اینطوری جوابتو میده و ت ...

والا بخدا جوابشو نمیدم و اهمیت نمیدم ولی میبینه اهمیت نمیدم شدتش رو بیشتر میده  که ته واکنش من به حرفاش فقط قهر بود که اونم ازم گرفت الان جرات نمیکنم قهر هم کنم سه سوت کل فامیل رو خبردار میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی  خدا بهت صبر بده نذار خانواده ات رو تحقیر کنه توروش وایسا و توام خانواده اونو تحقیر کن ا ...

دقیقا همینه دوستم 😔

خانوادش از لحاظ فرهنگی و اخلاقی خیلی خیلی ضعیف هستند از نظر مالی هم بینهایت ضعیف هستند 

پدرشوهرمم مصرف کننده بود و پارسال بخاطر اعتیاد فوت شد . بخدا اصلا دهنم نمیچرخه بخام تحقیرش کنم درصورتی که خیلی راحت میتونم اینکار رو بکنم ولی نمیتونم 

والا بخدا جوابشو نمیدم و اهمیت نمیدم ولی میبینه اهمیت نمیدم شدتش رو بیشتر میده  که ته واکنش من ...

پس همین بیخیالی رو ادامه بده 

سه تا بچه داری جایی نمیتونی بری عزیزم

با خدا معامله کن و حرفاش رو در راه خدا تحمل کن 

اینطوری هر حرفی که میزنه خدا روز آخرت چنان برات جبران می‌کنه که همه حسرتش رو بخورن 

چاره ای نیست گلم 

توسل کن به حضرت فاطمه حتما حواسش بهت هست 

این دنیا همسرت این شکلی از آب درآمده حداقل اون دنیات رو آباد کن 

ما ابد رو داریم اینجا تموم میشه می‌ره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

متاسفانه مال منم همینه همین چند دقیقه پیش بخاطر یک چیز خیلی الکی کلی قلبمو شکست تازه باردار هم هستم& ...

تو بارداری خیلی بدتره درکت میکنم سعی کن با قرآن خوندن به خودت و جنینت آرامش بدی صوت قرآن بزار و گوش کن و به حرفاش فکر نکن . چون الان روح جنین خیلی آسیب پذیره 

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی شما که از اول از زندگیتون راضی نبودین چرا ۳ تا بچه اوردین؟ به خاطر بچه ...

خریت !! راه فرار نداشتم گفتم خودمو با بچه ها سرگرم میکنم . این وضع هم تقریبا برام عادی شده ولی اینکه حق نداشته باشم ناراحت بشم و قهر کنم باهاش خیلی برام زور داره 

پس هروقت ناراحتت کردم موقعه رابطه اومد پسش بزن بگو ناراحتم کردی تا این رفتارت رو درست نکنی خبری نیست ...

نمیشه ! اینکه بخام از رابطه منعش کنم آبروریزی درست میکنه خودم ضرر میکنم 

برو پیش مشاور، ببین طلاق نگیر ولی زندگی خودتو جدا کن. سعی کن یه درآمد جدا داشته باشی و همیشه خوب بخو ...

میدونه برم سر کار مستقل میشم حتی نمیزاره اسم کار رو بیارم . حتی یه کار پیدا کردم تو خونه با گوشی که بتونم برا خودم در آمد داشته باشم اصلا نزاشت حرف بزنم گفت بفهمم کار میکنی روزگارت رو سیاه میکنم هر وقت من مردم اون وقت آزادی بری سر کار بعد هم با خنده میگه اون روز هم حق نداری بهت حقوق بازنشستگی من رو میدن همون بسته باید بشینی تو خونه ! 

خیلی جلاده 😭

جواب ندادنش هم پرو شون میکنه میگه منکه هرچی دلم خواست گفتم و اونم چیزی نگفت روش بیشتر باز میشه و جا ...

اره دقیقا 

هیچ جا که باهام نمیاد مهمونی همیشه مثل بیوه ها میرم مهمونه 

یه وقتی اگر دلش باشه یه عید دیدنی چیزی هم بریم جلو اقوام نزدیکم شروع میکنه به چرت و پرت گویی و آبروم رو میبره 

عزیزم تا وقتی از نی نی سایت نظر بخوای زندگیت بهتر نمیشه بد تر هم میشه...باید بری مشاوره اینجا   ...

شوهرم اصلا قبول نمیکنه . برا خودم وقت گرفتم یواشکی برم ببینم چه غلطی باید بکنم با این مردک 

تاپیک پر بازدید رو ببین 

نامادریش

روزی ک مادر خودش قهر ورد رفت

چقدر دلگیر بود

تحمل کن حیف ۳تا دسته گلت نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خدا شوهرتو هدایت کنه،…حتما فهمیده راه فرار نداری دیگه خودشو محدود نمیکنه. حالا بازم فکر کن شاید راه ...

دقیقا زدی تو هدف میدونه راه به جایی ندارم دیگه خودش رو راحت کرده 

بخدا چند روزه همش فکر اینم که از این خونه فرار کنم ولی کجا اخه ن پولی دارم ن درآمدی نه جایی 

فقط تنها راه حلی که به نظرم میاد اینه که تحمل کنم تا لحظه ی مرگم برسه 

پس همین بیخیالی رو ادامه بده  سه تا بچه داری جایی نمیتونی بری عزیزم با خدا معامله کن و حرفاش ...

اره همه تلاشم اینه یکاری کنم اخرتم خراب نشه حداقل میرم اونور اول راحتی هام باشه نه بدبختی ! 

چاره ای هم جز سازش ندارم 

برام دعا کنید حداقل خدا بهم آرامش بده از درون خیلی داغونم ولی به روم نمیارم پدر و مادرم بیشتر از این زجر نکشن 

تاپیک پر بازدید رو ببین  نامادریش روزی ک مادر خودش قهر ورد رفت چقدر دلگیر بود تحمل کن حیف ۳ ...

اره میدونم فقط هم بخاطر بچه هامه که صدام در نمیاد و سکوت میکنم وگرنه بالاخره هر کسی بلده اندازه خودش جواب بده و از خودش دفاع کنه