2777
2789
اره همه تلاشم اینه یکاری کنم اخرتم خراب نشه حداقل میرم اونور اول راحتی هام باشه نه بدبختی !  چ ...

عزیزم اون توهین ها و فحاشی ها مثل باد هواست 

هیییییچ اثری به پدر مادرت نداره 

امیدوارم بتونی از پس این مشکلت بربیای 

زندگی پس از زندگی رو نگاه کن حتما این دنیا با تمام بزرگیش تموم میشه می‌ره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ابتدای عقد؟ چرا جدا نشدی پس اگه نتونستی حداقل این همه بچه نمی آوردی

توروخدا قضاوت نکنین

جاش که نیستی بدونی روزگارش چطورگذشته

بعضیاوقتا آدما خواسته ناخواسته تو مسیری قرارمیگیرن که تموم کردنش سخته

عزیزم اون توهین ها و فحاشی ها مثل باد هواست  هیییییچ اثری به پدر مادرت نداره  امیدوارم ب ...

اتفاقا این برنامه رو نگاه میکنم . پدر و مادرم و برادرم این توهین هاش رو میدونن البته من نگفتم بهشون خود شوهرم میره تو فامیل من جار میزنه حرفاشو پدرم و برادرم به ظاهر خودشون رو بیخیال نشون میدن ولی مادرم خیلی غصه میخوره میگه کاش اینقدر بد بودیم که میگفت دلمون نمیسوخت 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند ! انسان باش تا جاودانه زندگی کنی 
اتفاقا این برنامه رو نگاه میکنم . پدر و مادرم و برادرم این توهین هاش رو میدونن البته من نگفتم بهشون ...

نمیدونم چی بگم واقعا 🤕 ایکاش مادر پدری حسابی داشت تا میزدن دهنش 

به مادرت بگو این فحاشی ها همه شون حساب میشه اصلا غصه نخورین 

مهم اینه که خدا به همه چیز آگاهه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چون خودش هیچی نیست میخواد با تحقیر کردن تو خودشو توجیه کنه، این یه زنی میخواست که بشوره پهنش کنه تو ...

اره واقعا . خودمم میگم کاش یکی گیرش میومد که اگه یکی میگفت چهارتا پسش میداد من اصلا زبونم بند میاد انگار لالم نمیتونم هیچی بگم فقط میریزم تو خودم 

توروخدا قضاوت نکنین جاش که نیستی بدونی روزگارش چطورگذشته بعضیاوقتا آدما خواسته ناخواسته تو مسیری ق ...

واسه من غیر ممکن بود 

آدمای کوچیک سعی میکنن دیگران رو خرد کنن 

چون شما لقمه ی گنده تر از دهانش هستی دوست داره کوچیکت کنه تا اندازه ی دهانش بشی 

ولی همین سکوت و بیخیالی رو ادامه بده تا به هدفش نرسه 

موقعی که خونه است خودت رو خوشحال نشون بده با بچه ها بگو بخند داستان تعریف کن درساشون رو کار کن 

انگار که نیست 

آدمای کوچیک سعی میکنن دیگران رو خرد کنن  چون شما لقمه ی گنده تر از دهانش هستی دوست داره کوچیکت ...

همین کارها رو میکنم . اون اصلا براش مهم نیست فقط گاهی نمیدونم یهو چی میشه مثل جن زده ها شروع میکنه به بهانه جویی و گیر دادن تا خودشو تخلیه کنه رو من 

تقصیر خودش نیست مشکل روانی داره 

همین کارها رو میکنم . اون اصلا براش مهم نیست فقط گاهی نمیدونم یهو چی میشه مثل جن زده ها شروع میکنه ب ...

اصلا جوابشو نده تا حرفاش بمونه برای خودش 

شما یه چیزی میگی شوهرت هم جواب میده حرفاش رو می‌ریزه تو دل شما 

اگه میتونی برای خودت کتاب بخر 

اینجور مواقع با یک لیوان چای بشین کتاب بخون 

آدمای کوچیک سعی میکنن دیگران رو خرد کنن  چون شما لقمه ی گنده تر از دهانش هستی دوست داره کوچیکت ...

فقط مشکل اینجاست ببینه اهمیت نمیدم جور دیگه ای بهم فشار میاره مثلا الان نزدیک عروسی برادرم این قهر من براش بهانه ای شده میگه من پامو تو عروسی داداشت نمیزارم 

میگم اخه قهر من چ ربطی داره به عروسی میگه همینی که هست دوباره باید با سه تا بچه مثل بیوه ها برم عروسی یدونه برادرم فقط خدا کنه لج نکنه پول لباس و آرایشگاه و کادو رو بده آبروریزی جدید برام درست نشه اندازه یه جو آبرو برام نمونده تو فامیل همیشه باید سرم خم باشه جلو دوست و دشمن 

فقط مشکل اینجاست ببینه اهمیت نمیدم جور دیگه ای بهم فشار میاره مثلا الان نزدیک عروسی برادرم این قهر م ...

حق داری واقعا 

اگه نیومد که فدای سرت 

کسی شما رو مقصر نمیدونه 

بهش بگو ظاهر زن و بچه آبروی مرده 

بزار حد خودشو بدونه