2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی بهداشتی خوب کدومه؟

679 بازدید | 30 پست

ضد آفتاب لدورا یا شون؟یا هیچکدوم

کرم مرطوب کننده جانسون چی؟

برای پاک کردن آرایش چی بگیرم؟قبلا صابون استفاده میکردم،ولی برای پوست ضرر داره صابون

ژل ابرو هر روز بزنم ضرر نداره؟

محصولات لدورا چطوره؟بخوام یه جا سفارش بدم ارزش داره؟

من لدورا استفاده نکردم ولی سمتشم نمیرم فکر میکنم به درد نمیخوره

برای پاک کردن آرایش میسلار واتر

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی به درد نمیخوره؟

چون که شرکت هرمیه شرکتای هرمی معمولا محصولاتشون بدرد نمیخوره مثل نفیس

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ضد آفتاب نمیزنم ولی تینت پوست ژیناژن دارم پوستم صاف صافه روش مخملی میشینه توش ضدآفتاب داره ولی میدونم کافی نیست مهم نیس

آبرسان و پاک کننده ارایش کلا نمیزنم چیز شیمیایی نمی‌زنم اصلا

ژل ابرو یکی دارم از برند بانوی خاص گیاهی هست با آلوورا درست شده ازون میزنم تقویت کننده هم هست 

ضدآفتاب از ایرانیا ساین اسکین مدل مِن و سیسپرسا و رویوال نظرمه 

رنگیه یا بی رنگ؟ 

ضد آفتاب بی رنگ ایرانی چی سراغ دارید؟ 

ضد آفتاب نمیزنم ولی تینت پوست ژیناژن دارم پوستم صاف صافه روش مخملی میشینه توش ضدآفتاب داره ولی میدون ...

من چیکار کنم ابروهامو 😭😭 ، تا مداد نکشم پر نشون نمیده وکمرنگه ، مداد رو هم باید حالت محو و سایه بزنم پررنگ میزنم زشت میشم 🫤🫤🫤

لدورا ایرانیه و اطمینانی بهش نیست

جانسون افتضاحه من از خود ترکیه شامپو و کرم گرفتم ب درد نخور ترین بود با اینکه اورجیناله

میسلار بگیر برا ارایش پاک کردن مارک نیتروژینا یا سیمپل

آخه سرم اومده 😂😂😁😁 دیدی؟قضاوتای عجولانه،تازه فکر میکنن زرنگن 😂😂

اهم منم سرم اومده ولی زود آدم شدم و دیگه هیچوقت این کارو نکردم خداروشکر

دقیقا خیلی خنده دارن 😂