2777
2789

آخه جدیدا پر شده از این تاپیکا که یکی با کسی که دوستش داره ازدواج نمیکنه بعدش بدبخت میشه ، منظور من اینه که مگه آدم حق انتخاب نداره؟؟ خب شاید خوشش نیاد ،مگه زوریه؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا زیاد فتوا میدن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

خیانت ب نظرم تاوان داره ولی اینکه هر جایی حس کردی بکشی عقب بهتره ن 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نه بابا چه ربطی داره مهم اینه که مثل آدم ردش کنی نخوابونیش تو آب نمک احترامشو نگه داری آزارش ندی ...

آها خب پس اوکیه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
چه سوال مبهمی

😁 خیلی مبهم پرسیدم

نه عزیزم ولی امید وار کردن یکی علاقه مند گردنش وعاشق کردنش و رها کردنش حرام .دل شکستن حرامه

مثلا با یکی رفت و آدم داشته باشی با هم فقط آشنا باشن ، بعدش بفهمی که اون آدم خیلی خلافه و بهش بی محلی کنیم ، این حرامه؟؟ (تو رابطه نباشیما ، فقط آشنا باشیم)