2777
2789
عنوان

شیو کردن موهای بدن

382 بازدید | 32 پست

سلام دوستان. میخوام ببینم اونهایی که لیزر نکردین چند روز یکبار موهای بدنتون مخصوصا موهای بیکینی رو شیو می کنید؟اونایی که هرروز شیو می کنید پوستتون اذیت نمیشه یا تغییری نداشته؟ لطفا توصیه لیزر نکنید به دلایلی اهل لیزر نیستم . موهای بدنمم معمولیه نه کم نه زیاد . مرسی از همفکریتون

من هر سه روز از پودر استفاده میکنم .

ولی از وقتی که باردار شدم کمتر پودر میزنم .میترسم ضرر داشته باشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ژیلت تند

اپیلاسیون میرفتم مثلا وایستادم تا بلند شه بگیر مسدومی 

که باید بلند شه تا بتونن بزنن

با اون پد ها

بینش تیغ

یا موبر باز بینش تیغ

چ ن بعد اپی یا موبر هی تند تند در میاد

خیلی مو م زیاد نیست

ولی درشت درمیاد حالا یا اپیلاسیون یا نیدونم ازچی

در کل لیزر زیر بغل و چونه رفتم

وهی شارژ دارع

و درد و سوزش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

طبق تجربه خودم نوع ژیلتی ک استفاده میکنی هم بشدت موثره ما ی مدل گرفتیم ۶ تیغه خیلی عالیه موها خیلی کم درمیاد اونم دیر ب دیر انگار وکس کردی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من موم میندازم ماهی یبار موهامم خیلی کم شده تو فکر لیزر هستم ولی چرا میگی لیزر نکنید 

یبار موم انداختم انقد درد کشیدم ک پریود شدم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)