2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

461 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من 40 سالمه از هم لحاظ ادم معقولی هستم برای ازدواج- کار چهره خوب - تحصیلات و...

یه خواستگاردارم 10 سال اختلاف سنی با من داره قبلا ازدواج کرده دو تا بچه داره، اما موقعیت مالی و کاری خوبی هم داره- کسی که معرفیش کرد گفت ادم خیلی خوبیه این فرصت رو از دست نده- گفت با توجه به شرایط سنی که داری برای تو موقعیت خوبیه- اخه 3 روز قبل عید باز یه خواستگار دیگه داشتم که اونم دقیقا همین شرایط رو داشت

به نظرتون من باید منتظر باشم که با کسی که اینجور شرایطی رو داره ازدواج کنم

من سختمه با مرد مطلقه ازدواج کنم

خانواده ام هم به هیچ عنوان راضی نمیشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن ازدواج نکن الان دیگع فک نکنم پسر مجرد بالای ۴۰ سال باشع اگرم باشع دیگع قصد ازدواج ندارع وگرنه تاحالا ازدداج کرده بود

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

اگر بچه نداشت و زنش فوت شده بود میشد بهش فکر کرد

ولی الان حتی بهش فکرم نکن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خودتو بیچاره نکنی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓