2777
2789
عنوان

شیر نخوردن بچه ی چهار ماهه

447 بازدید | 36 پست

خسته شدم از شیر خوردن بچه هام

پسرم تو چهار ماه بود که تاهفت.هشت ماهگی بسختی سینمو میگرفت.

الانم دخترم که چهار ماهشه داره شروع میکنه به نگرفتن سینم

بخدا خستم کردم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

چیکار کنم اخه...

شیشه شیرم نمیگره....

با کلی کلک زدن بهش شیر میدم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم از دوماهگی اینطوری شدتا الان که 4 ماهشه.  البته گاهی اوقات اینطوری میشه نه همیشه. 

هیچ چاره ای نداره.  ایستاده و راه رفتنی بهش شیر میدم

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟
واا مگه میشه؟ گشنش نمیشه که نمیخوره؟ شیر خشک بده ببین میخوره اونو

از گشنگی نمیدونه چی رو کنه تو دهنش.دستاش تا مچ تو دهنشه.اخه شیشه شیر نمیگیره که شیر خشک بدم.امشب ی ذره اب مرغ دادم انقد با ولع میخورد

شاید کامش پایینه نمیتونه شیر بخوره

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اولش گفتن کولیک داره دارودادن بعدگفتن رفلاکس داره بازم دارودادن امااثرنداره

منم از خیلیا شنیدم میگن دارو اثر نداره بخاطر همینم نمیبرم دکتز که از الان تو معدشو پر از شربتای الکی کنم

فکر میکنم کامش پایین باشه اگه کامش اومده باشه پایین نمیتونه سینه بگیره کامش دردمیگیره ..کسیو ندارین توفامیل ازقدیمی ها که باانگشت کامشو بده بالا؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
شاید کامش پایینه نمیتونه شیر بخوره

منظورتون سقف دهنشه؟؟

ابجیم امتحان کرد.

اونجوری نیست که اصلا نگیره.اولا هر سه چار ساعت میگرفت الان به زور هر شش هفت ساعت

دختر من از سه ماهگی این طور شد.خیلی باهاش مدارا کردم تا دوباره برگشت. سرپا شیرش میدادم یا میرفتم تو یه اتاق ساکت و تاریک. دکترش میگفت بچه ها تو این سن کنجکاو و بازیگوش میشن و علتش هم همینه.

البته ناگفته نماند کولیک و ریفلاکس هم داشت.