2777
2789

سلام خانوما اندازه اپاندیس بچتون چقد بوده ک عمل شده پسر من پنج ماهه تب های مکرر بدون علائم داره بعد دکتر سونوگرافی سونو کرد با قاطعی گف این بچه اپاندیس داره من جواب نشون سه تا دکتر دادم اطفال روماتولوژی عفونی میگن چون علائم نداره نمیشه گف اپاندیس ولی الان پنج شش روزه علائم داره تهوع استفراغ بی حالی توروخدا اگه میدونید

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب دوباره ببر دکتر 

فردا وقت داره ولی از روماتولوژی میخوان مغز استخون بگیرن ازش ولی دکتره اصن ب حرفای من اونروزم بابت اپاندیس گوش نداد فقط میگه مغز استخون

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

عزیزم بچه ۵ ماهه که معاینه هم کنن شکمشو نمیتونه بگه درد میکنه سمت راستم باید ببرید دکتر جراح واینکه یه بار دیگه سنوگرافی بشه ... چند تا دکتر دیگه ببر من خودم ۱۴ سالم اینطور شدم اصلا مشخص نمیشد هی دکتر دوباره یه دکتر دیگه نظر دکتر اطفالم بپرس نمیدونم بچه انقدی نظرشون چیه 

یه سونوی دیگه بگیر نشون دکترا بده

اون سونو مال ۲۳اسفند بود بنظرت اگه اپاندیس باشه شدیدتر شده؟

عزیزم بچه ۵ ماهه که معاینه هم کنن شکمشو نمیتونه بگه درد میکنه سمت راستم باید ببرید دکتر جراح واینکه ...

پنج سالشه اشتباه تای شد

با نظر یه دکتر کاری نکن عزیزم ببرش چندتا دکتر پشت هم ببینن چی میگن انشالله خوب میشه ... خیلی سخته خی ...

بخدا دارم دیوونه میشم یه پوشه سونو آزمایش داره همه آزمایشا سالم ولی پنج ماهه درست ماهی دوبار تب میکنه شدید ک فقط با کورتون قط میشه تب گفتن فردا بیار نوبت بدیم برا نمونه مغز استخوان😭

پنج سالشه اشتباه تای شد

حتما ببر دکتر جراح معاینه اش کنه شکمو فشار میدن جوری انگشتا دکتر میره تو عمق شکمت بعد یه هو ول میکنه انگشتو اگه فقط سمت راست درد داشت دوباره سنو میکنه مطمعن بشه ...