2777
2789
عنوان

علائم لنفوم

1519 بازدید | 26 پست

دوستان چندتا تاپیک زدم ولی کسی چیزی نگفت لطفا کمکم کنید واقعا برزخ سختی هست اینکه علائمش چی هست؟ با آزمایش خون مشخص میشه و سونوگرافی؟ یا حتما باید نمونه برداری بشه، زندگیم خیلی سخت و پراسترس شده🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این برجستگی کجاست  عزیزم استرس هم آدم و لاغر میکنه

کنار گلو و حنجره ام، آخه من قبلا هم استرس داشتم و این حد کاهش وزن برای من یخورده غیرطبیعی هست اندازه نخود هست و درد داره با مصرف آنتی بیوتیک هم خوب نشده،گوشمم احساس پر بودن میکنم🥲

آره رفتم یدونه غده زیر گلوم درد میکنه، خارش دارم، کاهش وزن دارم با آزمایش خون و سونوگرافی دکتر گف چی ...

وقتی سونو و آزمایش خون سالم بوده یعنی سالمی ،پسرم همینطور بود آزمایش و یونوش خوب اومد دکتر کفت خوبه الانم اون غده لنفاویش کوچیک شده ولی از بین نرفته ،الکی به خودت استرس نده حتما تو سونو یه چیزی مشخص میشد

وقتی سونو و آزمایش خون سالم بوده یعنی سالمی ،پسرم همینطور بود آزمایش و یونوش خوب اومد دکتر کفت خوبه ...

خدا به حرمت این شب از زبونتون بشنوه که چیزی نیست🥲❤

عزیزم یه دکتر گوش حلق و بینی برو عزیزم سرطان درد نداره 

ممنونم از راهنماییتون اجرتون با خدا❤امیدوارم این دلگرمی تون چند برابر بازتاب بخوره به زندگی خودتون سالم و تندرست باشید انشاءالله