2777
2789
دقیقا ...همه در قید مکان و زمان هستن،دنیا آدما خوشیا غم همه چیز هیچی اینجا جاودان نیست

چی شده عزیزم ؟!

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در موردش شنیدم ولی فکر نکنم این تشکیلاتی که گفتی بیشتر از سی سال عمر داشته باشه قبل از اون دانشمندان ...

کروی که هست زمین، منظورم سفر به فضاست

یه فیلم جدید دکاپریو بازی کرده اون رو ببین مال ۷۰-۸۰ سال پیشه و اونجا نشون میده که یه تشکل بزرگ فراماسونری وجود داره، من از بچگی علاقمند بودم و درموردش تحقیق کردم، ۱۳ سالی میشه

امسال میشم physiatrist :)
اشکالی نداره اما شما هم همه اطلاعاتو ۱۰۰٪ قبول نکن چون هیچ چیزی قطعی نیست 

خوب ماه و خورشید رو که خودمون میبینیم که کروی هست. و اینکه وقتی ماه گرفتگی میشه فکر کنم سایه ی زمین هست که روی ماه میوفته و سایه کروی هست 

پس گفتی چیزای ک بهمون گفتن الکین خب الکی باشه چجور سزاشون رو ببینن؟

اینکه از مو اویزونت میکنن دروغه، اینکه اون دنیا همو نمیشناسیم دروغه اینکه میان شب اول قبر ازت ب عربی میپرسن پیغمبرت کی بوده دروغه از نظر من.(شنیدم که حضرت علی اگر شیعه نباشی میگه این از مانیست و در اون لحظه با شمشیر ب سرمون میکوبن. به بچه ۹ ساله این‌ها زو میگفتن)

در عوض می پرسن کسی رو اذیت نکردی؟ دروغی نگفتی ک به کسی ضرر بزنه؟ حق کسی روپایمال نکردی؟

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
😕😕😕 ولش کن مسخصه دوست نداری    

نه بابا ...چه ربطی داره 

آخه میگی مفصل ...برای مفصل باید وقت گذاشت دیگه 

میگم که این روزها دغدغه ای دارم که اجازه نمیده  وگرنه تا دوهفته دیگه پایدار هستم

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

باشه جونم … خدا پست و پناهت تا اون‌موقع فراموشت میشم اخه    

اسکرین شات میگیرم خوبه؟😁🙂

اینکه از مو اویزونت میکنن دروغه، اینکه اون دنیا همو نمیشناسیم دروغه اینکه میان شب اول قبر ازت ب عربی ...

اهان عزیزم اره فهمیدم فک کردم مثل بعضی ک میگن هیچی وجود نداره البنه میگن بهشت وجهنم

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
کروی که هست زمین، منظورم سفر به فضاست یه فیلم جدید دکاپریو بازی کرده اون رو ببین مال ۷۰-۸۰ سال پیشه ...

اسم فیلم چیه من یه فیلم دیدم که دکاپریو بازی کرده بود و به فضا سفر کرد و اونجا پدرش رو که چند ساله قبل به فضا رفته بود و گم شده بود پیدا کرد البته دوبله نبود و من نتونستم داستان فیلم رو متوجه بشم 

اره    

پس فعلا شبت بخیر عزیزم

گرفتم😁

بنظر من هیچ چیز مهمی رو ب ما راست نگفتن ی جای کار میلنگهههه

اون که آره حتی میگن همه دولت های بزرگ از جمله ایران از موجودات ماورایی کمک میگیرن برای کارای محرمانه

اینو باور دارم چون از یه منبع قابل اعتماد شنیدم

امسال میشم physiatrist :)