2777
2789
خوب دلیل اینکه دانشمندان بزرگ همچین کار مسخره ای رو میکننو ملت رو سرکار میزارن چیه

خیلی قضیه ش پیچیده ست، دو تا اصلاح داریم 

یکی نظام واحد جهانی ، میخوان تتنها قدرت جهان باشن و مردم بهشون پناه بیارن و ازشون تبعیت کنن

دیگری فراماسونری ها، یه تشکل خیلی قدیمی و با ریشه های خیلی عمیق توی جامعه ک همه جا حضور داره، توی هالیوود، سیاست، صنعت بازی و کودکان، همه جا، مطالعه کن خیلی جالبه

امسال میشم physiatrist :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ازگاهی ی فکرای ب سرم‌میزنه ک ما برای چی وجود داریم هدف از وجود ما چی بوده چرا بعضیا انقد پولدارن ...

انقدر فکر کن و راجبش بخون تا به جواب برسی ‌...

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

منم از مرگ نمبترسم، تریم اینه توی تنهایی بمیرم یا اینکه اون دنیایی نباشه ک حداقل ادمایی ک ظلم در حقم ...

پس گفتی چیزای ک بهمون گفتن الکین خب الکی باشه چجور سزاشون رو ببینن؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
پس چه جوری یه جایی غروبه یه جایی طلوع؟

بهتره با کسی که کروی بودن زمین رو قبول نداره هیچ بحثی نشه ، چون چنین فردی عهد کرده هیچ حرف منطقی رو نپذیره و لجبازانه با تمام استدلالات علمی مخالفت کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی قضیه ش پیچیده ست، دو تا اصلاح داریم  یکی نظام واحد جهانی ، میخوان تتنها قدرت جهان باشن و ...

در موردش شنیدم ولی فکر نکنم این تشکیلاتی که گفتی بیشتر از سی سال عمر داشته باشه قبل از اون دانشمندان وجود داشتن و کروی بودن زمین رو ثابت کردن 

میشه درخواست دوستی بدم 

چرا؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

افسون عزیزم خیلیییی طول کشیده تا فهمیدم ما تهی ایم و هیچی نداریم ...اول یه مدیتیشن کن ...بعد تو دید ...

دقیقا ...همه در قید مکان و زمان هستن،دنیا آدما خوشیا غم همه چیز هیچی اینجا جاودان نیست

بهتره با کسی که کروی بودن زمین رو قبول نداره هیچ بحثی نشه ، چون چنین فردی عهد کرده هیچ حرف منطقی رو ...

دقیقا هزار تا دلیل هست که ثابت میکنه. این همه آدم درست و حسابی حتی با معادله متفاوت بودن میزان شدت برخورد اشعه خورشید رو نشون دادن اون ب کنار.خودمون با چشممون داریم میبینیم حرکت ماه و خورشید رو. صفحه کاغذیم مگه

امسال میشم physiatrist :)
بهتره با کسی که کروی بودن زمین رو قبول نداره هیچ بحثی نشه ، چون چنین فردی عهد کرده هیچ حرف منطقی رو ...

اشکالی نداره اما شما هم همه اطلاعاتو ۱۰۰٪ قبول نکن چون هیچ چیزی قطعی نیست 

الان دیره خب هردومون هم‌خوابمون میاد ی پیام بزاریم ت خصوصی فردا مفصل حرف بزنیم‌در باره این چیزا چون ...

باشه عزیزم ولی احتمالا یکی دوهفته نتونم چون درگیر یه مسئله ایم ... بعدش خودم حتما پیام میدم بهت