2777
2789
هر نظریه ای که اومده صد سال دویست سال بعدش نقص شده و اینکه علم با عقل فرق داره علم انواع مختلفی دار ...

نظریه های جدید ناقض نظریه‌های قدیم نیستن بلکه تکمیل کنده اونها هستن و فیزیک کوانتومی هرچند کاملا متفاوت با فیزیک نیوتنی هست ولی ناقض اون نیست . 

در زمینه دید عقل فلسفی هم باید گفت فلاسفه بزرگی همچون کارل مارکس یا ایمانوئل کانت و فردریش نیچه خدا ناباور هستن در صورتی که از لحاظ عقل فلسفی سرآمد دوران خود هستند . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون که به اعتقاد دو میلیارد نفر و نص صحیح کتاب مقدسشون توهین میفرمایید

من به اعتقاد کسی توهین نکردم، به کتاب مقدسی توهین نکردم. فقط نظرم رو در رابطه با کاربری ک گفته بود ک اون دنیا پدرو مادرمون هم نمیشناسیم. چون منم این رو شنیدم روز قیامت فقط عمه و برادر زاده همدیگرو می شناسن.

ممنون میشم بگید توهینم کجا بود؟

برام خیلی سواله ک قیامت کی هست؟ این‌که اولین ادم‌ها باید منتظر بمونن چندین هزار سال و ادمی که مثلا ی سال قبل قیامت ب دنیا میاد  با هم برابرن؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
وای نه  این دنیا که فرصتی نیست من می‌خوام اون دنیا پیششون باشم

من ب این موضوع اعتقاد ندارم، جواب این کاربر رو دادم و میگن توهین کردید. اونکه میگن کسی رو نمیشناسی روز حساب هست که بتظرم دروغه که قیامت کسی رو نمیشناسی.

خواهرم رو تازه از دست دادم، هرکسی خوابش رو دیده با بابابزرگم که چند سال قبل مرده بوده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
گفتی چرته. این توهین نیست شبهه داری مسئله اش فرق داره

گفتم از نظر من چرته، اعتقاد من اینه، نگفتم ک کلا نیست نمیدونم کجاش توهین بود به اعتقادات دومیلیارد آدم.