الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه از مو اویزونت میکنن دروغه، اینکه اون دنیا همو نمیشناسیم دروغه اینکه میان شب اول قبر ازت ب عربی ...
همه اش دروغ نیست عزیزم شب اول قبر حتما از ما سوال میشه درمورد اینکه دین تو چیست پیامبرتو کیست و درمورد نماز هم سوال میشه و بعد خدا اگه خواسته باشه گناهانمون رو میتونه ببخشه بعضی وقتها بخاطر خوبیهایی که درحق دیگران کردیم اونجا تصمیم گیرنده خداست خدایی که خیلی مهربون و بخشنده هست خدا گفته همه ی گناهان رو میبخشم بجز کسی که به من شرک ورزیده و کسی که درحق یه موجود دیگه ظلم کرده اون رو فقط اون شخص مظلوم باید ببخشه
همه اش دروغ نیست عزیزم شب اول قبر حتما از ما سوال میشه درمورد اینکه دین تو چیست پیامبرتو کیست و درمو ...
من افتقاد ندارم ک خدا درباره پیغمبر و امام سوال کنه، بنظرم درباره انسان بودن سوال میکنه چ ربطی داره پیغمبرم کی باشه وقتی من ادم خوبی نباشم پیغمبرم محمد و نمازم رو اول وقت بخونم؟
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
من افتقاد ندارم ک خدا درباره پیغمبر و امام سوال کنه، بنظرم درباره انسان بودن سوال میکنه چ ربطی داره ...
عزیزم اگه پیغمبر و دین مهم نبود خدا ۱۲۴ هزار پیامبر رو برای ما نمی فرستاد حتما برای خدا مهمه که این همه آدم رو برای هدایت ما فرستاده خدا قوانینی داره باید بهشون عمل کنیم
عزیزم چقدر هم عقیده ایم :) و اینکه کسی نگفته به زبان عربی میپرسن. به نظرم اون دنیا دیگه زبان و گوی ...
عزیزم درسته اینطور که من فهمیدم توی اون دنیا ما از طریق ذهن باهم در ارتباطیم مثل تله پاتی و من اهل سنت هستم ولی اهل تشیع رو دوست دارم ما فرقی باهم نداریم هردو خدا و قرآن و آخرت رو قبول داریم