2777
2789
اسم فیلم چیه من یه فیلم دیدم که دکاپریو بازی کرده بود و به فضا سفر کرد و اونجا پدرش رو که چند ساله ق ...

اسمش یادم رفته سرچ کنی میاد، درمورد سرخ پوست های پولداریه که زمین نفت دارن، حتما ببین خیلی قشنگه یهتره زیرنویس دار ببینی تا دوبله

امسال میشم physiatrist :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه از مو اویزونت میکنن دروغه، اینکه اون دنیا همو نمیشناسیم دروغه اینکه میان شب اول قبر ازت ب عربی ...

همه اش دروغ نیست عزیزم شب اول قبر حتما از ما سوال میشه درمورد اینکه دین تو چیست پیامبرتو کیست و درمورد نماز هم سوال میشه و بعد خدا اگه خواسته باشه گناهانمون رو میتونه ببخشه بعضی وقتها بخاطر خوبی‌هایی که درحق دیگران کردیم اونجا تصمیم گیرنده خداست خدایی که خیلی مهربون و بخشنده هست خدا گفته همه ی گناهان رو میبخشم بجز کسی که به من شرک ورزیده و کسی که درحق یه موجود دیگه ظلم کرده اون رو فقط اون شخص مظلوم باید ببخشه

همه اش دروغ نیست عزیزم شب اول قبر حتما از ما سوال میشه درمورد اینکه دین تو چیست پیامبرتو کیست و درمو ...

من افتقاد ندارم ک خدا درباره پیغمبر و امام سوال کنه، بنظرم درباره انسان بودن سوال میکنه چ ربطی داره پیغمبرم کی باشه وقتی من ادم خوبی نباشم پیغمبرم محمد و نمازم رو اول وقت بخونم؟ 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همه اش دروغ نیست عزیزم شب اول قبر حتما از ما سوال میشه درمورد اینکه دین تو چیست پیامبرتو کیست و درمو ...

عزیزم چقدر هم عقیده ایم :)

و اینکه کسی نگفته به زبان عربی می‌پرسن. به نظرم اون دنیا دیگه زبان و گویش معنا نداره

و اینکه میگن توی دنیای زرع خودمون سرنوشت انتخاب میکنیم. چقدر هم مورد عنایت خدا بودیم که شیعه به دنیا اومدیم

من افتقاد ندارم ک خدا درباره پیغمبر و امام سوال کنه، بنظرم درباره انسان بودن سوال میکنه چ ربطی داره ...

اتفاقا همون بیشتر شرمنده میشه پیش پیامبرش. اسلام دین آنسان بودنه دیگه. همه وی درکنار هم

من افتقاد ندارم ک خدا درباره پیغمبر و امام سوال کنه، بنظرم درباره انسان بودن سوال میکنه چ ربطی داره ...

عزیزم اگه پیغمبر و دین مهم نبود خدا ۱۲۴ هزار پیامبر رو برای ما نمی فرستاد حتما برای خدا مهمه که این همه آدم رو برای هدایت ما فرستاده خدا قوانینی داره باید بهشون عمل کنیم 

ماهواره بره بالاتر تصویر بفرسته اصلا ربطی به زمین کروی نداره کی میگه رفتن به ماه؟چهار نفر که رسا ...

هر بار سفر حتی به ایستگاه فضایی کلیییی هزینه داره. از سوخت بگیر تا ….. 

اون فضاپیماها هزینه تعمیراتشون خیلی زیاده 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

عزیزم چقدر هم عقیده ایم :) و اینکه کسی نگفته به زبان عربی می‌پرسن. به نظرم اون دنیا دیگه زبان و گوی ...

عزیزم درسته اینطور که من فهمیدم توی اون دنیا ما از طریق ذهن باهم در ارتباطیم مثل تله پاتی  و من اهل سنت هستم ولی اهل تشیع رو دوست دارم ما فرقی باهم نداریم هردو خدا و قرآن و آخرت رو قبول داریم 

عزیزم درسته اینطور که من فهمیدم توی اون دنیا ما از طریق ذهن باهم در ارتباطیم مثل تله پاتی  و من ...

ببخشید قصدم برتری دادن یا بی احترامی نبود، منم دوستان سنی زیادی داره

بله درسته عزیزم

یه چند وقته این چیزها توی فضای مجازی داره تکرار میشه که زمین کروی نیست سندی برای اینکه به ماه رفته ب ...

خب ببین

وقتی پنجاه شصت سال گذشته

قاعدتاً با توجه به پیشرفت علم باید محدودیت های سفر به ماه رفع سده باشه و اگثر مردم بتونن برن.

بعدم کی میگه اون فیلم مریخه؟شما بودی مگه؟

💔🖤