2777
2789
بخوام بگم منطق و دلیل خودمو خیلی طول میکشه  ولی وجود نداریم ...فقط عمیق فکر کنید خیلی عمیق&nbs ...

خب تا اینجا ک گفتی بگو‌دیگ لطفاااااا  

خواهش میکنممممم خیلی کنجکاو شدم …. خب پس بگو تنها راه اینک تو این دنیا شاد باشی و همه چی طبق میلت باشه چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الان چرا هستیم؟؟؟ برای چی زندگی میکنیم؟؟؟. ب چ دلیل آفریده شدیم؟؟

ی چیزی همینطوری گفت ولش کن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

آدم فضایی ها وجود دارن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
کی میگه سفر به ماه واقعیت داره؟

یه چند وقته این چیزها توی فضای مجازی داره تکرار میشه که زمین کروی نیست سندی برای اینکه به ماه رفته باشن نیست و حرفهای دیگه یعنی این همه علم پیشرفت کرده و فضا پیما ساخته شده هنوز نتونستن به ماه سفر کنن من چند وقت پیش یه ویدیو دیدم که از سطح مریخ فیلمبرداری شده بود الان اگه انسانها نتونن سفر کنن بجاشون ربات‌ها این کار رو انجام میدن 

خب همین بده، ما رو از مرگ ترسوندن، از خدا ترسوندن. اره چرت و پرتای معلم‌ها رو یادمه و روی روانم خیلی ...

قربونت عزیزم، البته من تعلقانی به دنیا ندارم اگه بگن الان بمیر میگم باشه. زندگی کردن خیلی سختع

امسال میشم physiatrist :)
خب تا اینجا ک گفتی بگو‌دیگ لطفاااااا   خواهش میکنممممم خیلی کنجکاو شدم …. خب پس بگو تنها راه ...

افسون عزیزم خیلیییی طول کشیده تا فهمیدم ما تهی ایم و هیچی نداریم ...اول یه مدیتیشن کن ...بعد تو دید خودت از دور به دنیا نگاه کن ...به همه چی فکر کن  به خودت آدمای شهرت اونایی که خارجن  به مکان و زمان تولد خودت  به حیوونا به اسمون به زمین به شب به روز به لحظه های غم لحظه های شادی به گذشته خلاصه همه چی 

به همه چی از دور نگاه کن 

کتاب فلسفی ام کمکت میکنه حتماا

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

قربونت عزیزم، البته من تعلقانی به دنیا ندارم اگه بگن الان بمیر میگم باشه. زندگی کردن خیلی سختع

منم از مرگ نمبترسم، تریم اینه توی تنهایی بمیرم یا اینکه اون دنیایی نباشه ک حداقل ادمایی ک ظلم در حقم کردن سزاشون رو ببینن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کی میگه سفر به ماه واقعیت داره؟

اگر فضا نوردان آمریکایی نرفته بودن به ماه سازمان فضایی شوروی افشا میکرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم از مرگ نمبترسم، تریم اینه توی تنهایی بمیرم یا اینکه اون دنیایی نباشه ک حداقل ادمایی ک ظلم در حقم ...

مطمئن باش عدالت هست ولی من امیدوارم خدا خیلی هم سخت گیر نباشه :( انشالله ک همیشه دورو برت شلوغ باشه

امسال میشم physiatrist :)
افسون عزیزم خیلیییی طول کشیده تا فهمیدم ما تهی ایم و هیچی نداریم ...اول یه مدیتیشن کن ...بعد تو دید ...

هر ازگاهی ی فکرای ب سرم‌میزنه ک ما برای چی وجود داریم هدف از وجود ما چی بوده چرا بعضیا انقد پولدارن بعضیا ب پول اصلا کی‌داره دنیا رم اداره میکنه …. بی جواب میمونن هر دفه…