2777
2789
همه ی آدما قدرت ندارن. به تعداد خیلی محدود قدرت دارن،خیلی محدود. خیلی خیلی محدود 

نه عزیزم اونقداهم محدود نیست خداروشکر دنیا روز به روز داره پیشرفت می‌کنه به طوری تا چندین سال آینده میخان ادمارو به فضا ببرن برای زندگی پس قدرت شونو نباید دست کم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه دست به یکی کرده باشن برای هدفی مشترک ،اونوقت چی؟

جنگ سرد و رقابتشون با هم تا اونجایی که تا نابودی همدیگه هم پیش رفتن این باور رو رد میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چند درصد به کروی بودن زمین اطمینان داری؟

با توجه به واقعیات ملموس مثل طولانی شدن روز در تابستان و مشاهدات متعدد دیگر 100%

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

پرونده 111 دلایل کاملا علمیِ ارائه دهنده ی زمین تخت می تونین پی دی افش رو دانلود کنین در ضمن ف ...

حد اقل اینکه ستارگان شب رو در مناطق مختلف کره زمین متفاوت میبینم که قابل انکار نیست . شما ستاره سهیل رو در بندر عباس مدت بسیار طولانی تری میبینی تا اردبیل . یا اینکه روزهای تابستان اردبیل بلند تر روزهای تابستان بندر عباس هست و روزهای زمستان برعکس میشه و بندر عباس روزهای زمستان بلندتری از اردبیل داره . 

شش ماه روز و شش ماه شب قطبین هم جز با کروی بودن زمین قابل تفسیر نیست . 

زمین تخت باید یک جا به پایان برسه و یک طرفش همیشه شب باشه و یک طرف همیشه روز 

پرونده 111 دلایل کاملا علمیِ ارائه دهنده ی زمین تخت می تونین پی دی افش رو دانلود کنین در ضمن ف ...

در مورد مطالعات نجومی باید بگم یه موقع برای من مسئله شده بود که چرا اذان ظهر بعضی ایام سال ساعت 12:15 دقیقه گفته میشه و بعضی ایام سال 11:45 دقیقه به این خاطر مطالعات آزاد زیادی انجام دادم و اطلاعات جالبی کسب کردم . 

حد اقل اینکه ستارگان شب رو در مناطق مختلف کره زمین متفاوت میبینم که قابل انکار نیست . شما ستاره سهیل ...

خب با جمله‌ی آخرتون متوجه شدم شما حتی نمی دونین زمین تخت چه شکلیه !

کل جملاتتون تکرتر حرفای ناسا بود.

💔🖤
خب با جمله‌ی آخرتون متوجه شدم شما حتی نمی دونین زمین تخت چه شکلیه ! کل جملاتتون تکرتر حرفای ناسا بو ...

ناسا یه سازمان جدیدالتسیس هست در صورتی که عقیده به کروی بودن زمین سابقه چند هزار ساله داره . 

اگر شما اطلاعات جامع و کاملی در مورد شکل زمین تخت دارین به ما یاد بدین تا ما هم  از جهالت نجات پیدا کنیم . 

ناسا یه سازمان جدیدالتسیس هست در صورتی که عقیده به کروی بودن زمین سابقه چند هزار ساله داره .  ...

من خدای نکرده توهین نمی کنم 

که بخوام تقسیم بندی عاقل و جاهل انجام بدم.

خودم اولین بار که زمین تخت رو شنیدم کلی مسخره کردم طرفمو.

بعد از چند سال دیدم نه،

میشه بهش شک کرد.

زمین تخت گرایی سابقه اش از زمین کروی خیلی بیشتره.

که از همون چند هزار سال پیش هم بودن قدرتایی که دوست داشتن مردم رو تحت کنترل داشته باشن.

ساده ترین کاری که تعریف ناسا از کیهان تونست بکنه،این بود که با واژه ای به نام بیگ بنگ وجود خداوند رو انکار کنن.

و از طریق بی خالقی و پوچ انگاری سلطه داشته باشن به روح و روان مردم که همینم هست.

یه روز حتما تاپیک می زنم با عکس،که همه صحبت کنیم درباره اش.

الان چون دم عیده شلوغم کمی

💔🖤
من خدای نکرده توهین نمی کنم  که بخوام تقسیم بندی عاقل و جاهل انجام بدم. خودم اولین بار که زمی ...

بیگ بنگ نظریه استیون هاوکینگ بود و پذیرفته ترین نظریه در مورد ساختار جهان در نزد تمام فیزیکدان بزرگ هست .

ناسا کار عملی انجام میده و در زمینه نشر عقاید نقشی نداره . 

بیگ بنگ نظریه استیون هاوکینگ بود و پذیرفته ترین نظریه در مورد ساختار جهان در نزد تمام فیزیکدان بزرگ ...

ولی به نظر من علوم مختلف به هم مرتبط و روی هم اثرگذارن.

به نظرم کسی که وجود خالق رو انکار کنه عقل نداره،هر چقدر هم که باهوش باشه!

💔🖤
ولی به نظر من علوم مختلف به هم مرتبط و روی هم اثرگذارن. به نظرم کسی که وجود خالق رو انکار کنه عقل ن ...

چطور میشه دانشمندی مثل آلبرت اینشتین رو نادان شمرد . بیش از ۸۰% فیزیکدان و دانشمندان صد سال اخیر خداناباور هستن ما نمیتونیم اونها رو نادون بشماریم همونطور که مخالفین عقاید ما هم نمیتونن ما رو بی عقل بدونن . 

چطور میشه دانشمندی مثل آلبرت اینشتین رو نادان شمرد . بیش از ۸۰% فیزیکدان و دانشمندان صد سال اخیر خدا ...

هر نظریه ای که اومده صد سال دویست سال بعدش نقص شده

و اینکه علم با عقل فرق داره علم انواع مختلفی داره که یکیش فیزیکه یکیشم هستی شناسی و فلسفه

کسی که صرفا علوم تجربی ریاضی خونده باشه نمیتونه دیدگاه هستی شناختی کاملی داشته باشه

و عقل با فلسفه و برهان ثابت میکنه خدا وجود داره

از لحاظ علمی دانشمندای خداناباور نادان نیستن ولی از لحاظ عقل فلسفی بعضا هستن 😊

دلتنگ خودمم