2777
2789

دختر ۳سالشه اعصابم خورد کرده تا ۴نصفه شبم بیدار باشم بیداره هر کاری بهش بگم نکن گوش نمیده چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش شیر یا ابمیوه بریز تو شیشه بده دستش یه کارتون بزار که دوست داره چراغارو خاموش کن باهم دراز بکشید نگاه میکنه چشاش خسته میشه خابش میبره 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
خب من شبا کار میکنم خونه تمیز میکنم خیر سرم میخوام واسه استخدامی بخونم شبا بیدار میمونم اینم نمیخواب ...

اول برقا رو خاموش کن بعد که خوابش گرفت بلند شو درستو بخون

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

براش شیر یا ابمیوه بریز تو شیشه بده دستش یه کارتون بزار که دوست داره چراغارو خاموش کن باهم دراز ...

نمیخوام گوشی بدم دستش اونم برق خاموش چشماش ضعیف میشه من و شوهرم دوتامون عینکیم

سن استقلالشه.اذیتش نکن.دختر منم همین طوره.ساعت 11 کارای خوابشو انجام بده،برقا رو خاموش کن.با جدیت ازش بخواه که بخوابه.ولی دعوا نکن که جواب عکس میده و تو آینده بچه تاثیر بد میذاره

نمیخوام گوشی بدم دستش اونم برق خاموش چشماش ضعیف میشه من و شوهرم دوتامون عینکیم

نه تو فلش کارتونایی که دوس داره دان کن بزن تو تلویزیون ببینه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
همونجوریم تا ۲طول میکشه همینکار میکنم ۲تا درس بخونم ۳نیم باید پاشم سحری اماده کنم

میتونی تا خوابش می‌برد تو گوشیم بخونی

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

سن استقلالشه.اذیتش نکن.دختر منم همین طوره.ساعت 11 کارای خوابشو انجام بده،برقا رو خاموش کن.با جدیت از ...

قبلا اصلا دعوا نمیکردم اما الان حرصم میگیره  حتی امشب بهش گفتم دوست ندارم بزاتم تولد نمیگیریم بعضی اوقاتم میزنم چون  خیلی اعصابم میریزه بهم خوب  میشه؟

[QUOTE=334782996]قبلا اصلا دعوا نمیکردم اما الان حرصم میگیره  حتی امشب بهش گفتم دوست ندارم بزاتم تولد نمیگیریم ب ...[/QUOTE

عزیزم،هیچ وقت اینطوری باهاش حرف نزن،از نظر خودت حرفت جدی نیست ولی اون بچه فرق بین جدی و شوخی رو متوجه نمیشه.فکر می‌کنه واقعا دوستش نداری.حواست باشه اون فقط سه سالشه.کارایی که می‌کنه از عمد و برای اذیت کردن شما نیست.ذات بچگیشه.درکش کن.بچه شما از آزمونتون مهمتره.هیچ وقت دیگه سه ساله نمیشه و شما حسرت این روزاشو میخوری