2777
2789

من اصن اطرافم ندیدم همچین چیزایی یا وجود داشته باشه هم واقعا انقدرر نیست

که طرف میاد میگ شوهرم با فلانیمه

من عاشق فلانی شوهرم شدم

دختره به شوهرم چشم داره

مادرشوهرم فلانه

خواهرشوهرم بساره

اینا ینی واقعا واقعی ان؟😐من حس میکنم نصفشون بخاطر یه بازدید الکیه و توهمه چون خیلییی زیااادن اصن این حجم بی سابقس

و اینم اصن درک نمیکنم که خب بازدیدم بگیری چی میدن بهت؟ در این حد کمبود؟😑

به کجا داریم میریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزایی اینجا میبینم که تو واقعیت قفله':/

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بله به نکته ی خیلی مهمی رسیدی 

واقعا اینجا مسخره اس 

بعضیا شورشو دراوردن، و واقعا هم عقده ی پرباردید شدن دارن و معروف شدن.خیلیاشم دروغه

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

اتفاقا واقعیت داره اینجا از هرجای دیگه واقعی تره چون کسی کسیو نمیشناسه راحت میان تعریف میکنن تو واقعیته که کسی دردشو نشون نمیده.. عزیزم تعجب نداره که همه چی از فرزند آدم برمیاد.. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

به حدی در واقعیت زیاده  .‌

ولی هیچ کس نمیگه .‌

مردم روانی نیستن بیان رک بگن متاهلم دوس پسر داریا شوهرم دوس دختر داره 

در واقعیت مردم بدبخت مخصوصا خانمها  .... خیلی ظاهر سازی میکنن   بیان واقعیتها رو بگن دشمن شاد کنن ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولی من اطرافم دیدم مادرزن عاشق دامادش شده و با نقشه ازدواج دخترش رو جور کرده بعد داماده بهش رو خوش نشون نداد و زندگی خودش و دخترش هم زد بهم.

تو دنیای واقعی تک و توک هست یا دیدم یه خانمی عروس و دامادش با هم ارتباط داشتن و دختر و پسرش با بچه جدا شدن.

❤️❤️