2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با کرم های لایه بردار بهتر میشه؟

به نظرم لایه بردار فقط پوستو مستعد لک میکنه چون پوست به شدت نازک میشه و نسبت به نور حساس میشه  با تجربه خودم میگم برو دکتر عزیزم با روش های درمانی جدید بهتر میشه درمانگاه مطهری شیراز طبقه سوم فکر کنم کلینیک لیزر  پوست و مو ولی قبلش باید دکترای همین درمانگاه ویزیت کنند همشون اسناد دانشگاهن 

ممنونم عزیزم حتما میرم دکتر مرسی که اومدی راهنمایی کردی❤️

فدات فقط چند تا کار نکن خودسر دارو مصرف نکن خصوصا این کرم‌های معجزه که الان خیلی تبلیغاتش زیاده پوستتو داغون میکنه عزیزم اگرم تهرانی تعریف دکتر نیلفروش زادگان رو زیاد شنیدم از دوستام درمان‌های خوبی میده تو کلینیکش راستی لیزر رو هم دیدم یکی انجام داده بود متاسفانه درگیر لک و پیس شد بعدش پوستش مقاومت نداشته متاسفانه رنگدانه هاش رو از دست داد داغون شد