2777
2789
فدات فقط چند تا کار نکن خودسر دارو مصرف نکن خصوصا این کرم‌های معجزه که الان خیلی تبلیغاتش زیاده پوست ...

میخواستم مزونیدیلینگ کنم ولی توی گوگل سرچ کردم نوشته موقتیه الانم گرون شده جلساتش هر جلسه دو میلیون گفتم اگه موقتیه برم دکتر قرص و پماد بده شاید یکم بهتر بشه

خدایا شکرت
میخواستم مزونیدیلینگ کنم ولی توی گوگل سرچ کردم نوشته موقتیه الانم گرون شده جلساتش هر جلسه دو میلیون ...

عوارضش رو بخون نظر کسانی که انجام دادن رو بپرس من خودم مزو تراپی کردم واسه پوستم خوب بوده طراوت گرفته عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت اونقدرم بد نیست که اعتماد بنفس پایین اومده ی روتین خوب بزار واسه خودت به مرور تاثیرش رو ببین عزیزم به نظر خودم و باتجربه ای که بدست آوردم پوست چهارتا عامل رو کیفیتش تاثیر داره اول ژنتیک دوم رژیم غذایی سوم نور خورشید و آخری استرس

پوستت اونقدرم بد نیست که اعتماد بنفس پایین اومده ی روتین خوب بزار واسه خودت به مرور تاثیرش رو ببین ع ...

آره ژنتیکی پوست چربی داریم داداشمم جوش میزد ولی پوست اون صافه مال من افتضاحه مخصوصا وقتی کرم پودر میزنم

استرسمم زیاده کلا آدم استرسی هستم 

خدایا شکرت
آره ژنتیکی پوست چربی داریم داداشمم جوش میزد ولی پوست اون صافه مال من افتضاحه مخصوصا وقتی کرم پودر می ...

اگر جوش داری با نظر پزشک راکوتان واقعا معجزه میکنه دختر من ی سال خورد ولی زیر نظر پزشک باورت میشه لکه و جای جوشاشم رفت ماشالله پوستش اینه شده باور کن

اگر جوش داری با نظر پزشک راکوتان واقعا معجزه میکنه دختر من ی سال خورد ولی زیر نظر پزشک باورت میشه لک ...

جوشام خیلی کم شده شاید یکی دوتا موقع پریودی بزنم قبلا راکوتان خوردم ولی عوارض داشت برام قطع کردم

خدایا شکرت