من ۲۰ روزه زایمان کردم ۱۰ روز خونه خودم موندم ده روز بعدش رفتم خونه مامانم شوهرم شغلش دامداری هس یعنی تو روستازندگی میکنیم باید تمام وقت گوسفنداشو بچرونه یعنی وقت ازاد نداره شبا هم تو کوه میخوابه با پدرش الان چن روزه .ازوقتی هم رفتم خونه مادرم خلی کم زنگ میزد چن روز اخرهم اصن نمیزد امروز ک اومدم خونه دیدم حمومو ب ی وضعی انداخته همه جا موهس موهای بدنشو زده حتی نشسته حموم باعجله نمدونم کجارفته اومده لباساشو هم جمع نکرده بود از زمین .باخانوادش هم ی حیاط میشینیم خونه هامون جدا هس خلاصع من بهش شک میکنم هم خیلی سرد شده همم ک ب اینکارش شک کردم نمدونم الان چجور مطمنم شم این باکسی رابطه داشته یا رفته پیشش ب بچشم ی نگا نمکنه الان ۲۰ روزه ب دنیا اومده اصن نمدونم چطور ادمیه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.