2777
2789

اینم جریان بارداری من

اولا خو من ۷ ساله عروسی کردم شوهرم بچه نمیخواست تا الان

از اول بارداری متوجه قند شدم

رژیم سخت گرفتم

چقدر ازمایش هر دو هفته یه بار دادم

اول اسفند خوردم زمین یکی پاهام شکست یکیشون پیچ خورد😢😢نه میتونستم عکس بگیرم نه گچ بگیرم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یک ماه استراحت مطلق بودم خونه بابام تا بلند شدم راه رفتم

بعد ازمایش پودر قندم رفت بالا قرص بهم داد بعدش اب دور بچم ۱۸ شد ۴هفته بعدش ۲۹ شد هفته ۳۸ اب دورش ۳۳ شد🙁 🤧

هر روز ان اس تی میدادم بیو فیزیکال که دادم گفت نافت پاره شده😢😢

و حالم گرفته شد

دیگه بستری شدم دوتا امپول فشار زدن رحمم باز نشد سزارینم کردن

الان همتقریبا ۱۰ماهه

خداروشکر پسرم خیلی خوب بود فقط وزنش ۳کیلو بود که اونم به خاطر رژیما کم بود

این وسطا هم یه بار دیوونه شدم موها سرمو با ماشین صفر زدم😟😟کچل کردم کلااا

همو موقع پام شکسته بود

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر به سلامتی زایمان کردین عزیزم

دقیقا الان من داشتم به همسرم یه حرفی میزدم 

اول بگم هفته ۱۲بارداریم حالت تهوع شدیددارم 

اسباب کشیم دارم هفته آینده تمام خونم بهم ریختس

داشتم به همسرم میگفتم میدونی دلم چی میخواد الان ؟..دلم می‌خوام الان تو خونه خودم وسایلامم چیده باشم خونم مرتب تمیزه سرشب پاشدم یه الویه خوشمزه هم درست کردم گذاشتم یخچال .بچه تو گهواره کنار تخت خابه منم اومدم کنارش درازکشیدم 

حالت تهوع حال بد هم ندارم 

آرزومه الان اینها

خداروشکر به سلامتی زایمان کردین عزیزم دقیقا الان من داشتم به همسرم یه حرفی میزدم  اول بگم هفت ...

انشاءالله زودی بگذره به سلامتی عزیزم