2777
2789
عنوان

خودتون یا بستگانتون اسلیو کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست
یکی از دوستان اسلیو کرده ۱۰ سال پیش الان دوباره چاقه...من چندسال یکبارمیبینمش

یعنی مثل قبل عمل هست؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

.دور از جون شما.. متاسفانه آشنامون ۲۴ سالش بود فوت شد

------🕸 Alisan 🇸🇾 -🕸 فرشته_عذاب🕸--------🕷رکورد دار ترین تعلیقه سایت با سابقه ۴۳ کاربری متلاشی شده🕷 تیپ شخصیتی ESTP🕷 🇸🇾  و خدایی که ما را برای زندگی جز هدف درد نیافرید🕸 آنچه گذشت ؛ بازگشت ندارد...🕷اگه جوابتو ندادم نه لال هستم و نه کور و کر ؛ قطعا حوصله تایپ ندارم 🕷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.دور از جون شما.. متاسفانه آشنامون ۲۴ سالش بود فوت شد

با اسلیو یا بای پس؟

دلیلش چی بود؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یک نفر رو میشناسم که انجام داده و کاملا راضی هست 

وزنش ۱۲۰ بوده  الان ۶۵ هست .از همه لحاظ سلامت و شادابه ‌ورزش هم میکنه .غذا هم که خب باید کم بشه

فقط دوران نقاهتش یکم سخته

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من سه نفر رو دیدم دوستاشون چاقیشون برگشته بکیشون خوبه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
آره دختر عموی مامانم انجام داده اصلأ راضی نیست انقد هم لاغر شده سر سفره دو قاشق غذا میخوره میگه سیر ...

چون نمیتونه بخوره راضی نیست؟

زشت نشده چهره اش؟

یک نفر رو میشناسم که انجام داده و کاملا راضی هست  وزنش ۱۲۰ بوده  الان ۶۵ هست .از همه لحاظ ...

چند وقت از عملش گذشته؟

از همین میترسم

بخدا همسرم میگه پیرزن شده حیف اون چهره زیباو دوست داشتن ی نبود من میخواستم بکنم برادر همسرم تو اتاق عمل کار میکنه نذاشت گفت عمرتون کوتاه میشه بعد سالها بدنتان پس میزنه آقای داوودنژاد بخاطر این عمل فوت شدن

پسر دایی شوهرم کرده خیلی لاغر شده ولی هرکی‌میبینه فک میکنه معتاد شده 

بس ک چهرش داغون شده بنده خدا

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

دخترعموم عمل کرد چهارسال پیش و الان دوباره چاق شده. ضدحال خورد.

چند نفر هم حین عمل خونریزی و فوت کردن متاسفانه. یکشیون سیسمونی فروشی داشت می‌شناختم. یکی هم دندانپزشک بود چند روز پیس فوت کرد متاسفانه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

استارتر هر جراحی امکان فوت و عوارض داره  حتی عمل بینی  سزارین و خیلی عمل های دیگه 

کسی هم که می‌خواد انجام بده باید با پزشک متبحر مشورت کنه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱