2777
2789

سلام دوستای خوبم....

از دیشب تعداد پیام و تاپیگ بشدت زیاد بود راجب رفتار.  اضطراب کودکان ..

اگر سوالی بود اینجا برام بنویسید 🌈

سلام دختر من چهار سال و نیمه هست.تمرکز و توجه خیلی پایینی داره.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

علت جلب توجه دیگران

تو خونه بهش توجه محبت دارم

منو پدرش وقت میزاریم بداش

اما بازم دنبال جلب توجه گاهی با ادا بازیو کارای دیگ

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره مهمونی مثلا خودش میگ فلان خوراکیو دارین بخوریم در واقع گشنش باشه بپرسن گشنه ای یا نه غذای مورد علاقه خودشو بدون تعارف میگ.....

من خیلی سعی کردم وقت مطالعه ک خجالتی یا گستاخ نباشن

الان نمیدونم این مشکلو چطور مدیریت کنم ک خجالتی نشن  در کنارش انقد رک ب طرف نگن فلان خوراکیو بیار

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پسر من نزدیک‌چهارسالشه خیلی دست بزن داره واقعن درمونذه کرده همه رو خیلیم با مشاور حرف زدم😩😩😩بخدا ...

بی علت کتک میزنه؟؟

فقط با افراد اشنا این رفتار رو داره یا با هرکسی؟؟؟؟

سلام عزیزم  چه زمانی این کمبود رو حس میکنین شما ؟؟ زمان انجام چه کاری؟؟؟

مثلا بازی فکری براش تردست خریدم اگر ۳۰ ثانیه بازی کنه بعد کلا توجه نمیکنه و میره.یا کتاب کار مناسب سنش هست صفحه اول و حل میکنه و دیگه میره 

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

با اینکه اصلاااااا بعد خرابکاری دعواش نمیکنیم راه حل مشکلو یادش میدیم مطمئنش میکنیم هرقدر کار بدی بکنه دعوا سرزنش درکار نیست اما گاهی پنهون کاری میکنه

اشکال کار کجاس؟

بی علت کتک میزنه؟؟ فقط با افراد اشنا این رفتار رو داره یا با هرکسی؟؟؟؟

بازیش شوخیش همه چیش کتک زدنه الان یه گازی گرف شوهرمو دادش رف اسمون مثلن داش بازی میکرذ تو مهد یه دختره میزدش این عین ماست بود 😐میگفتیم تو چرا نمیزنی میگف دوسندارم زشته