2777
2789

خیلی میترسم قراره فردا برم دندونپزشکی لثه ام تورم داره با تیغ ببرن همش میگم ولش کن نرم اخه حتما خیلی درد داره از طرفی میگم برم تموم شه راحت شم 😢 کسی تجربه اش رو داره؟؟؟

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

یعنی چی اولین بارع میشنوم😐😐

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اولین بارع میشنوم😐😐

چون لثه ام تورم داره گفت یه مدل توموره که خیلی ها درمیارن باید با تیغ برش دارت

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
چون لثه ام تورم داره گفت یه مدل توموره که خیلی ها درمیارن باید با تیغ برش دارت

عه.حتما بی حسی میزنن

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
بخاطر عفونت؟

نه یه مدل توموره که فقط تو لثه درمیاد

درد نداره بی حس میشه،، فقط بعد که حسش برگشت یه حالت خارش و سوزش داره

بعدش مهم نیس همونجا میترسم حالم بد شه چون استرسی ام ممنون😢♥️

نه یه مدل توموره که فقط تو لثه درمیاد

آها

ببین من دندونم عفونت کرد هر چی چرک خشک کن خوردم فایده نداشت دکتر آخرش با آمپول چرکا رو در اورد بهتر شدم.

اول با چندتا دکتر مشورت کن بعد انجام بده.

معجزه کن صبر مرا 
من شنیده بودم بچه یکی دندوناش درنمیودمده تیغ زدن 😢احتمالا مثل عصب کشی ایناباشه دیگه

برای من یه توموره تو لثه ام باید اونو با تیغ برداره

آها ببین من دندونم عفونت کرد هر چی چرک خشک کن خوردم فایده نداشت دکتر آخرش با آمپول چرکا رو در اورد ...

بعدش راضی بودین؟؟ من احساس میکنم ممکنه عفونت هم داشته باشه چون بعضی قسمت های لثه ام درد میگیره. والا دکتر خوب پیدا نمیشه هرجا میرم سردرنمیارن اخر یکی گفت توموره باید با تیغ بردارم