2777
2789

عین مشاور میمونه،ما خانمها مخصوصا اونایی که مشکل دارن باهم در ارتباط باشیم،زنجیر تشکیل بدیم،اتفاقای زندگیمونو بهم بگیم،کمک کنیم بهم،مثلا من میشم ناران یکیتون،شما ناران بعدی،بعدی ناران بعدی و…….مثلا با مادر شوهرت دعواته زنگ می‌زنی مشورت میگیری که الان من چیکار کنم ما بهم ابزار یاد میگیم بهم قوت قلب میدیم،راهکار میدیم،برای داشتن عزت نفس بالا و راه درست زندگی،هر که هست با من یا علی؟من تجربه های تلخ زیادی دیدم ابزارای خوب بلدم

من مادر شوهرم از تهران اومده خونم یه ماهه

امروز داشتم افطاری درست میکردم ملاقه رو که برداشتم خورد به قابلمه صدای بلندی داد 

مادرشوهرم گفت آروم تر مگه دست و پا چلفتی ای 

منم گفتم خب ظرفه دیگ ظرف صدا میده 

اونم از همون موقع باهام سرد شده افطاری که درست کردم نخورد فقط نون و گردو و چای خورد 

الان رفته تو اتاق در هم رو خودش بسته 

الان انقد قلبم سنگینه 

هر کاری میکنم آروم نمیشم 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره 

خیلی مودب جواب دادی بسیار کار خوبی کردی،ناراحتم نباش ،ن انگار که چیزی شده احترامش هم بزار،دعوا نکن،اعصاب شوهرتم خورد نکن،یه ماهه جلوش بزار بردار کردی زحمتاتو هدر نده ،همین قدر بسشه،جوابش گرفته

نشین باهاش حرفای خاله زنکی بزن مدتی که خونته ها،رسمی باش ولی مهربون،شب که میخاد بخابه جلو شوهرت بگو آب بزارم براتون،سر سفره بگو براتون بیشتر برنج بکشم،یواش به شوهرت بگو برا مادرت گوشت بزار،اینا سیاستیه که شوهرتو جذب میکنی

خیلی مودب جواب دادی بسیار کار خوبی کردی،ناراحتم نباش ،ن انگار که چیزی شده احترامش هم بزار،دعوا نکن،ا ...

بخدا انقد خسته شدم خودم ۱۹ سالمه 

هم مادرشوهرم اومده هم پدر شوهرمم 

خواهرشوهرمم تو شهر ماعه از وقتی مامان و باباش اومدن اونم خونه منه 

من موندم چرا شوهرش چیزی نمیگه بهش که چرا انقد اونجا میمونی 

حالا اشکال نداره بخدا خیلی ناراحت شدم نه بخاطر این که بهم گفت دست و پا چلفتی فقط به این خاطر که چیزی نخورد و الان هم در اتاق رو رو خودش بسته 

نشین باهاش حرفای خاله زنکی بزن مدتی که خونته ها،رسمی باش ولی مهربون،شب که میخاد بخابه جلو شوهرت بگو ...

همین کارا رو میکنم به دور از سیاست و فلان چون منو همینجوری بزرگ کردن 

حالا تو منو نمیشناسی اخلاق منو نمیدونی 

بخدا انقد خسته شدم خودم ۱۹ سالمه  هم مادرشوهرم اومده هم پدر شوهرمم  خواهرشوهرمم تو شهر م ...

بدرک عزیزم☺️تا این باشه به عروس بی احترامی نکنه،عروس کلفت نیس

نشین باهاش حرفای خاله زنکی بزن مدتی که خونته ها،رسمی باش ولی مهربون،شب که میخاد بخابه جلو شوهرت بگو ...

من خودم ادمی نیستم که زیاد حرف بزنم ادم آروم و درونگرایی ام 

بیشتر اون حرف میزنه و منم گوش میدم 

سحری که میکنیم میخابیم تا اذان طهر بیدار میشیم وهمش تو خونه ام گوشیم هم دستمه زیاد خودم دوست ندارم با کسی همکلام بشم