2777
2789
عنوان

مغزهای زنگ زده

238 بازدید | 25 پست

دوتا چیزو روشن کنیم همینجا...

اولا مسائل شخصی و خصوصی زندگی بقیه تا زمانیکه جار نزده و اثر نمیزاره تو زندگیمون هیچ ربطی به ما نداره

دوما انقدر پرده بکارت پرده بکارت نکنید!ناسلامتی زنید!واقعا ارزش و شان خودتون و دخترا رو تو همچین چیزی میدونید!؟ اصلا چیزی به اسم هایمن اونجور که تو ذهنتون ساختن وجود نداره که یه پردس که پاره میشه! دختری که سمت رابطه قبل ازدواج نمیره بخاطر این نیست که از نبود این چیز پرده مانند بترسه! بخاطر ارزش و شان و شخصیتشه!بخاطر اینکه میدونه میتونه این موضوع بعدها واسش آسیب روانی به بار بیاره....

بس کنید دیگه اه😐تو هر تاپیکی میری هی به این موضوع اشاره میکنن!گاهی فکر میکنم مردید در قالب زن!چقدر خود تحقیرید بعضیا

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

موافق

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقه ول متاسفانه چون جنبه حق ندارن الان میترکونن حیف این تاپیک اگ بترکه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دختر هست همه کار می‌کنه با رلش ولی میزاره بکارتش سالم بمونه 

که بعد ها بگن وای چقد تو پاکی !

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یعنی نمیشه حفظ شان و شخصیت و پرده بکارت هر دو باشند؟

میشه ول اولی مهم تره و تا زمانی ک اینو نپذیریم مردا خانم هایی ک قبلا ی بار ازدواج کردن و دست خورده خطاب میکنن 

یا کسی ک بهش تجاوز شده 

و این اصلا خوب نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی نمیشه حفظ شان و شخصیت و پرده بکارت هر دو باشند؟

😐😐😐من دارم میگم هی نگید دخترا بخاطر پرده بکارت جرئت ندارن کاری کنن و فلان...واقعا یچیز پرده مانند شخصیت نمیسازه...چه بسا خیلیا دارن و هرکاااریم کردن...اصلا متوجه صحبتم شدید؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
دختر هست همه کار می‌کنه با رلش ولی میزاره بکارتش سالم بمونه  که بعد ها بگن وای چقد تو پاکی !

موافقم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
بله چقدر درست گفتید  چیزی که مهمه یه پوست نازک از بدن نیس ارزش و شخصیت بالای یه خانومه که برا ...

دقیقا🙏🤦‍♀️

بعضیا فقط از ترس همین پرده ی به اصطلاح بکارت انگار رابطه ندارن.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

میشه ول اولی مهم تره و تا زمانی ک اینو نپذیریم مردا خانم هایی ک قبلا ی بار ازدواج کردن و دست خورده خ ...

الان توی سایت زنونه اینها رو بگیم مردها یاد می گیرند؟

خیر بیشتر به دخترهای نوجوون داریم پیغام میدیم که بکارت مهم نیست. 

شیشده

هیچی امروز هرچی تو تاپیکا رفتم اکثرا راجب این مسائل!واقعا چه ذهن هایی داریم...مگه شما کالایید که بخان بر اساس همچین چیزی روتون اسم بزارن اخه