2777
2789

سلام دوستانتو فکر بودم که نمیدونم شوهرم حسوده یا ربطی نداره به حسادت و احساسات دیگه س.نتیجه گرفتم خوب نمیشناسمش.آخه دیشب با پدر و مادرم و داداشم و خانمش.رفتیم بیرون،شوهرم الکی انگار تو هم بود.حس میکنم از داداشم خوشش نمیاد.ناراحتیه خاصی از هم ندارن آ،اما انگار همش با خانمش بهم چسبیدن اون حسادت میکنه،یا مثلا داداشم طفلک مدتهاست بیکاره،مامانم گفت بتونیم براش یه ماشین بگیریم حداقل بره تاکسی تلفنی کار کنه ح میکنم ناراحت میشه،هیچی نمیگه آ،تا با خودمه خیلی خوبه با بابا و مامانمم حس میکنم مشکلی نداره فقط طفلک داداشم

نمیدونم شایدم حسادت نباشه.داداشمم آدم خشکی شدخ،مثلا ما میریم خونه بابام اینا اونم میاد پایین اصلا با شوهرم گرم نیست و تعریف نمیکنه.شوهرمم شهر ما و استان ما هیچکسو جز خانواده ی من نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم رفتار درست چیه،مثلا دیشب بهش کم محلی کردم و درو که باز کرد بیاد تو پارکینگ من پیاده شدم و زود اومدم بالا،انگار وضعیت بدتر شد.الان با خودمم سرسنگین شده

راستش دلم از طرفی واسه شوهرم میسوزه،دیشب بهش گفتم تو چرا ناراحتی.گفت از کار و زندگی افتادم.آخه شبای شنبه دلش میخاد خونه باشه و تا دیر وقت بیرون نمونه،شایدم بخاطر این باشه

شوهرم مرد خودساخته ای هست،نمیشه از حق گذشت.از بچگی تو یه خانواده شلوغ و کم درآمد بوده و از بچگی کار میکرده.حس میکنم بخاطر این حسود شده  من شوهرمو دوست دارم دلم نمیخواد ازش متنفر بشم  

اصلا به هر دليلي شايد از داداش شما خوشش نمياد شما حق نداري بازخواستش كني مگر اينكه بي احترامي كنه به خانواده ت اما اينكه با داداشت گرم نميگيره و تو جمعتون سكوت ميكنه ممكنه واقعا وجه اشتراكي نداشته باشه باهاشون و كاملا طبيعيه 

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️

من اگه ببينم شوهرم از داداشم خوشش نمياد يا باهاش حال نميكنه تا جاي ممكن رفت و آمد رو با داداشم كم ميكنم وقتي اونو زنش توي خونه ي خودشونن و خوش خوشانشونه چرا من بايد توي خونم به خاطر اون با شوهرم مشكل پيدا كنم

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️

داداشم نزدیک یکساله عروسی کرده بغیر از دو باری که من شام دعوتش کردم نشده بیام خونم،اما همش خونه خواهرای خانمشن،من اونجوری نیستم دلم میخواد اونا باهم خوش باشن ولی خوب من فقط همین یه داداشو دارم واسه همین خودمم گاهی تو دلم ازش دلخور میشم.ولی نمیدونم چرا دلم میخواد شوهرم با همه خوب باشه

سلام حنا جان بنظرم اینکه دوس داری با همه خوب باشی خیلی قشنگه ولی اولویت زندگیه مشترکته اینطور نیست؟ضمنا هرچی کمتر حساسیت نشون بدی مشکل کمتری هم بوجود میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰