2777
2789

تاپیک قبلیم کامل توضیح دادم 

یکم هم اینجا میگم 

ما ۵ ساله تو بورس و ارز وارد شدیم و نزدیک یه میلیارد تقریبا پول از دست دادیم 

کلی طلا داشتم شوهرم فروخت،وام گرفت گذاشت داخل بورس و ارز،حواله ی ماشین داشتیم فروخت گذاشت،کلی از کارکرد خودش گذاشت،تا همین قبل عید که یه ده تومن و یه پنج تومن تو ارز توی دوروز از دست داد 

بارها قسم خورد به روح برادر و پدرش که دیگه تموم میکنه کاراشو ولی... 

تا اینکه چندروز پیش یه تیکه از زمین باغمون رو فروخت به مادرش و ۲۰۰ میلیون گرفت که گفت ۱۰۰ تومن دادم دستگاه خریدم(من باور نکردم اصلا) 

بعدم گفت ۱۰۰ تومن دیگه رو میگیرم حسابت که باهاش وام بگیریم و ماشین بگیریم(سه ساله ماشین نداریم) 

یهو دیدم دیروز ۵۰ میلیون اومد حسابم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

و با خونسردی کامل گفت بقیشو ضرر کردم!! 

از دیروز دارم دیوونه میشم چندساله هی خودمو نگه داشتم ولی دیگه تحملم تمومه 

حالم ازش بهم میخوره در حدی که دلم میخواد بکشمش انقد کودن و احمقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خیلی بی عقلن کاش به جای بورس حداقل ماشین و طلا میگرفت

میگم حواله ی ماشین رو برداشت فروخت گذاشت تو بورس!!۱۲ تا النگو و دوتا پلاک سنگین و کلی طلا ی دیگه فروخت گذاشت تو اون صاحب مرده  

فکر کن ۵ سال پیش ما ۳۰۰ میلیون گذاشتیم تو بورس!پارسال ۵۰ میلیون شد و برش داشت گذاشت تو ارز اونم صفر سد

میگم حواله ی ماشین رو برداشت فروخت گذاشت تو بورس!!۱۲ تا النگو و دوتا پلاک سنگین و کلی طلا ی دیگه فرو ...

بابا یه تهدیدی چیزی کن

باید برخورد جدی کنی حساب کار دستش بیاد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖