کاربر @الونهام2 که برادرش بهش تج..ز کرده بود و مامانش حرفشو باور نمیکرد تاپیکاش همه ناامیدیه🥲🥲از ۳۰ آبان متنفر بود
ی کاربر گفت خودکشی کرده امیدوارم الکی باشه
ولی اگ واقعیه روحش شاد😭خدا از برادرش نگذره
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
چه وحشتناک خدا رحمتش کنه چند روز پیش هم یه خانمه بود بینی شو عمل کرده بود نکروز شده بود شوهرش هم ولش کرده بود میخواستم خودکشی کنه خدا کنه که منصرف شده باشه 😔😔😔
همیشه تاپیک میزد ولی خیلی وقته نیس و قبلشم تاپیک ناامیدی گذاشت
ی نفر تاپیک آخرش گفته خودکشی کرده براش فاتحه بخونید
دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...